zondag 25 januari 2015

Review Primark 8 Shades Night Palette


Wanneer ik een bezoekje aan de Primark breng kijk ik eigenlijk nooit naar de cosmetica afdeling. Primark is natuurlijk ontzettend goedkoop, maar daardoor ligt de kwaliteit ook aanzienlijk laag. Ik vond het daarom niet de moeite waard om bij de cosmetica producten rond te kijken. Vorige week kwam een vriendin van mij ineens aan met dit Primark oogschaduw palette en omdat ik toch wel nieuwsgierig was, vroeg ik of dat ik het mocht lenen voor een review. Zo gezegd, zo gedaan..

De verpakking vind ik eigenlijk niet eens zo slecht. Het palette ziet er gewoon basic en strak uit. Ik vind het een leuk detail dat de oogschaduw kleuren op de sticker zijn afgebeeld. Daarnaast vind ik het meteen wel jammer dat de prijs erop vermeldt staat, niet heel classy. 


De kleuren van het palette vind ik goed gekozen. De kleuren liggen niet te dicht bij elkaar, maar passen wel goed bij elkaar zodat je een mooie look kan creëren. Ook hebben ze gekozen voor een mix van matte en glinsterende finishes. Als highlighter addict mis ik wel een highlighter, maar daar kan ik mee leven. Het kwastje mogen ze van mij overigens wel per direct weglaten.


Ok, de verpakking valt niet tegen, de kleuren zijn goed gekozen, de prijs ligt laag, maar daar hebben we allemaal niks aan als de oogschaduw geen kleur afgeeft. Ik was een beetje huiverig tijdens het swatchen, maar wauw, wat werd ik blij verrast. Wat een pigment! Zelfs de matte kleuren geven veel kleur af. Volgens mij heb ik een halfuur naar mijn arm staan staren, want eerste instantie kon ik het echt niet geloven, maar de oogschaduws zijn gewoon echt dik in orde.



Om jullie een betere impressie te geven heb ik uiteraard ook een look gemaakt. Ik koos voor een basic smokey eye. Ik heb alleen kleuren van het palette gebruikt. Oké, stiekem heb ik ook een kleeein beetje highlighter gebruikt. Om de look af te maken koos ik voor een dunne eyeliner en nep wimpers.



Het 8 shade night palette is onderdeel van de P.s. Love.. collectie. Voor maar €3,- heb je een prima palette waarmee je een goede avond look kan maken. Voor de professionals is het misschien niet geweldig, maar als je net begint met oogschaduw en nog een beetje aan het experimenteren bent is het echt een heel leuk palette. Laat je net zo blij verassen als ik. :)

15 opmerkingen:

  1. Dat valt inderdaad niets tegen zeg! Ik sla de cosmetica ook altijd over, dacht eigenlijk dat het niet veel soeps kon zijn, maar deze is toch wel heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een prachtig palette! Zelf heb ik het oogschaduw palette 8 shade day eyeshadow palette van de Primark en de kleuren waren ook prachtig! Perfect voor overdag. Helaas ben ik echt een noob in het maken van een mooie look, haha. Inderdaad perfect palette om mee te oefenen. Supermooie foto's heb je gemaakt zeg, echt prachtig, vooral je selfies zijn heel mooi!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gewoon veel oefenen, dan komt het vanzelf goed. Dankjewel! :)

      Verwijderen
  3. Wat een geweldige pigmentatie. Je hebt er een mooie ooglook bij gemaakt! Het doet me een beetje denken aan een sleek palette. Fijn artikel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Voor €3 ziet het er best goed uit! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo! Ik ben zeker blij verrast! Pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Woow dat ziet er goed uit zeg!! Super mooie look ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw ziet er goed uit zeg! Had ik niet verwacht! X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, echt een budget pareltje. Dit had ik eigenlijk ook niet verwacht. Fijne review! x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow dat ziet er heel goed uit!
    Liefs, Ypie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De pigmentatie ziet er voor Primark echt goed uit! (:

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wow, die pigmentatie heeft me positief verrast! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Had no idea primark did this great palette! thanks

    please follow back
    www.milimanicure.blogspot.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooie palette, ook wel goede pigment :)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.