woensdag 28 januari 2015

Een nieuw Instagram account


Instagram, een van mijn meest gebruikte apps op het moment. Soms laad ik de pagina zo vaak opnieuw, op de hoop dat iemand weer een foto upload.  Ik maak nu denk ik ongeveer twee jaar gebruik van de mobiele app en ik raak er steeds meer verslaafd aan. Daarom heeft Beautyzoom.nl nu haar eigen account. Jup, all beauty!

Ik zat al langere tijd te twijfelen om een apart account te maken voor mijn blog. Ik merk namelijk dat mijn vrienden de overload aan make-up foto's niet altijd konden waarderen (vooral de jongens) en andersom merkte ik dat mijn blogvolgers de foto's met vrienden niet altijd even interessant vonden. Van beide partijen snap ik het volkomen, daarom leek dit me de perfecte oplossing.


Daarnaast irriteerde het me dat alle feest foto's, die vaak donker zijn, een donkere tint gaven aan mijn feed. Het klinkt misschien apart, maar ik vind het altijd wel leuk als een feed er mooi uitziet. Ik hoop dat nu ook meer te kunnen bereiken.

Ik zou het ontzettend leuk vinden als jullie mijn nieuwe blog account willen volgen. Ik post foto's onder de naam @BeautyzoomNL. Mijn persoonlijke account (@Ambervdijl) blijft bestaan en jullie mogen me zeker een verzoek sturen om me te volgen. Ik zal (bijna) alle verzoeken accepteren, maar verwacht dan geen beauty foto's. Laat vooral ook jullie Instagram accounts achter, ik ben altijd op zoek naar leuke accounts om te volgen.6 opmerkingen:

 1. Ik snap het volkomen, ook van beide kanten. Ik ben je meteen gaan volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap het heel goed! Je hebt er in ieder geval nu een volger bij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je er ook een blog artikel over hebt geschreven. Een instagram account voor je blog is fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je een aparte instagram account heb! Ik vind hem echt geweldig mooi, je maakt zulke prachtige foto's! Instagram is ook echt mijn favoriete app, ik vernieuw hem ook continu zodat ik de hele tijdlijn weer vol kan liken, haha! Mijn instagram account is @lifewithmaris maar die ken je natuurlijk al! Mijn favoriete instagrammers op dit moment? Absoluut @lorengracee, laura_milenaa en een Noorse Instagrammer (haar blog is ook echt een aanrader om te volgen: @annifrom, zij heeft echt een prachtige feed!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk! Ik zag het al! Ik vraag me één dingetje wel af; hoe doe je dat op je telefoon? Want op insta kan je toch maar ingelogd zijn op 1 account? Of zet je de foto's er via je computer op? xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat klopt. Je moet helaas wel in- en uitloggen op dezelfde app. Is mischien in het begin even vervelend, maar ik ben er wel aan gewend inmiddels. :)

   Verwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.