donderdag 22 januari 2015

Je eigen parfum met Perfume By Me


Parfum, een product dat wij vrouwen dagelijks gebruiken -ok, de meeste dan. Een parfum is vaak heel persoonlijk en aangezien iedereen een eigen smaak heeft bestaan er al duizenden verschillende geuren. Perfume By Me pakt het slimmer aan, je kan namelijk je eigen geur geheel samenstellen. Van Perfume By Me mocht ik mijn eigen parfum samenstellen die ik vandaag graag aan jullie wil laten zien, want laten ruiken gaat helaas niet ;)..

De geuren kunnen in drie verschillende maten worden geleverd, namelijk in 15, 50 en 100ml. De flacons van 50 en 100ml zien er precies hetzelfde uit, maar die van 15ml wordt geleverd in een langwerpig glas. De parfum komt met een mooie, chique dop en een losse spraydop. Deze vind ik persoonlijk iets minder chique en het nadeel is dat je dan niks meer aan de andere dop hebt.


Net als iedere andere geur bestaan de geuren van Perfume By Me uit drie delen:
 1. Een basismelange » 70% van het geheel, vormt de basis
 2. De middennoot » 15 tot 20% van het geheel
 3. De topnoot » 10 tot 15% van het geheel
Zelf heb ik gekozen voor de 70% Floral Oriental, voor een mysterieuze en sensuele basis, 10% oriëntaalse roos, 5% Mimosa en 10% Vanille.De topnoten van de geur blijf je 10 tot 20 minuten ruiken. Hierna komen de middennoten naar boven die je ongeveer 30 minuten blijft ruiken. Daarna openbaart zich de basis, de signatuur van je creatie, waar je drie à vier uur van kan genieten. Persoonlijk vind ik de topnnoten van mijn geur vind ik iets minder, maar de basis daarentegen vind ik geweldig. Gelukkig blijf je die dan ook het langst ruiken. 


Je kunt de flacon zelf personaliseren. Je kan uit 14 kleuren een kleur kiezen voor het logo en daarnaast kan je tot maximaal 22 tekens een naam erop laten graveren. Ik koos ervoor om mijn blog met mijn eigen naam te combineren, zo een originele namenverzinner ben ik dus niet..


Twijfel je of je de geurencombinatie wel lekker vind? Bestel dan een sample voor maar €1,50. Een 50ml flacon kost €65,- en voor de 100ml betaal je €85,-. Het klinkt misschien als een grote uitgave, maar dan heb je wel je een parfum met je eigen  naam erop en een geur die niemand anders heeft. Ook erg leuk om cadeau te doen.11 opmerkingen:

 1. Dit is een ontzettend leuk concept, gewoon je eigen parfum! :D Hoe gaaf is dat! Wel erg jammer dat ze nog niks hebben uitgevonden zodat we virtueel kunnen ruiken..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat enorm gaaf dat je nu je eigen parfum hebt! lijkt me echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het heel erg leuk, wel goed dat je ook voor 1,50 een sample kan kopen, als je gelijk een parfum fles koopt en het is niks dan zit je haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik ook slim bedacht. Zelf had ik de gok waarschijnlijk niet aangedurfd.

   Verwijderen
 4. Super handig, helemaal als je lastig met geuren bent. Ideaal als cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je nu kan zeggen dat je een eigen parfum hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hah, wat een cool idee zeg :-) Ook leuk om cadeau te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend origineel zo zeg, leuk!
  Ook ideaal dan je eerst een sample kan bestellen.
  Bedankt voor de tip!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.