vrijdag 12 december 2014

Winterspecials van Etos | Handzeep Macademia

Ieder jaar brengt Etos een limeted make-up collectie uit speciaal voor de feestdagen. Dit jaar bracht Etos niet alleen een limeted make-up collectie uit, maar ook een verzorgingslijn. De producten bevatten heerlijke ingrediënten en hebben daarnaast een feestelijke verpakking. Ik ontving zelf de handzeep, voor zijdezachte handen.

In totaal heeft Etos tien producten geselecteerd als winterspecials. De producten zijn ideaal geschikt om cadeau te doen. De producten los van elkaar zijn natuurlijk al leuk om cadeau te doen, maar de producten zijn ook goed te combineren voor een heus verwenpakket. Zoals Etos zelf schreef: "van lekkers voor in je mond tot lekkers voor in bad, er valt genoeg te kiezen." Uiteraard worden deze producten verkocht tegen een zacht prijsje.
De verpakking van de handzeep vind ik -in tegenstelling tot de standaard handzepen- erg mooi! Een mooie lange fles en het etiket in een retro chique stijl, perfect voor het najaar. De fles heeft een pompsysteem, die je eventueel ook kunt sluiten.
De handzeep bevat Macademia, Macademia is een notensoort. Een leuk weetje: de Macademia noot is de moeilijkst te kraken noot ter wereld! Daarnaast bevat de noot het hoogst gehalte aan onverzadigde vetten. Bovendien zijn ze rijk aan vitamine B1 en bevatten ze veel mineralen. Een prachtige toevoeging voor een handzeep dus.



De handzeep is perfect vloeibaar; niet te dik en niet te dun. Daarnaast is er een mooie glans aanwezig. Maak eerst je handen een beetje nat en pak vervolgens een beetje handzeep, je zult zien dat de handzeep heerlijk schuimt en makkelijk is om af te spoelen. Na het wassen voelen je handen zacht en schoon aan.
De handzeep heeft een neutrale, maar toch lekkere geur waardoor het voor iedereen geschikt is. De prijs bedraagt maar €1,69 en is net als de 9 andere winterspecials een maand lang verkrijgbaar (vanaf 24 november).

Leuke tip: mocht je helaas toch mis grijpen naar de handzeep, dan heeft Etos ook een handzeep met Macademia in het vaste assortiment. Wellicht niet zo een leuke verpakking, maar de zeep zal er niet minder door worden.



8 opmerkingen:

  1. Ik vind de nieuwe Etos verpakkingen zo mooi! Leuk artikel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakking is zelf al super mooi! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk product, hij ziet er zo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lijkt me een hele fijne handzeep! zelf gebruik ik handzeep niet zo heel vaak tijdens het handen wassen. Mijn handen worden er erg droog van en daar ga ik me aan irriteren, haha. Super fijne, duidelijke review met mooie foto's!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lijkt me een heel goeie handzeep! En handig weetje over de Macademia noot. Zo leren we nog elke dag bij, hé :)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.