dinsdag 16 december 2014

Oriflame Giordani Gold CC Cream

Oriflame is een van de merken die al lang bestaat, maar niet echt in de schijnwerpers staat. Dit komt voornamelijk omdat veel dames het merk zullen herinneren van de welbekende thuis party's. In die tijd heel hip, maar het is nu een tikkeltje afgezaagd. Met de nieuwe, exclusieve lijn genaamd Giordani Gold bewijst Oriflame het tegendeel. Ze zijn hip, vernieuwend en weten hoe ze de dames kunnen verwennen met luxe producten. In deze lijn zitten ook twee CC Creams, die ik vandaag voor jullie zal reviewen.

Giordani Gold staat uiteraard bekend om de gouden details, die extra luxe uitstralen. De CC Creams worden dan ook geleverd in een semi-matte gouden verpakking met daarop subtiel het logo afgebeeld. Op de voorkant kun je direct zien om wat voor product het gaat en dat het product SPF35 bevat. Op de achterkant van de verpakking staat in het klein dat het onderdeel is van Oriflame Cosmetics.
De onderkant van de verpakking heeft een rood/roze kleur. Hierop staan de kleuren vermeldt. Ik vind het erg slim dat ze de onderkant zo opvallend hebben gemaakt, zo hoef je niet lang te zoeken om wat voor kleur het gaat. De CC Cream heeft twee kleur variaties: light en naturel. De lichtste kleur is zeker geschikt voor de lichtere huidtypes, wat niet altijd vanzelfsprekend is. Helaas is er geen optie voor de getinte dames.
Hierbij de ingrediënten lijst van de CC Cream. Het ziet er redelijk goed uit. Een CC Cream alleen is natuurlijk niet voedend genoeg, je moet van tevoren wel een dagcrème aanbrengen. Een groot nadeel vind ik dat de CC Cream siliconen en parabenen bevat. Mijn huid reageert er in principe niet heel heftig om, maar ik weet dat veel dames hier snel onzuiverheden van krijgen.
Toen ik druk bezig was met swatchen, wist ik even niet meer welke tube nou welke kleur was. Het was even zoeken, maar de kleur staat op de achterkant helemaal onderaan in kleine lettertjes vermeldt. Persoonlijk vind ik dat dit wel duidelijker kan. Aangezien ik zelf er even heb naar zitten zoeken, haha.
De swatches zien er goed uit. De CC Cream is goed vloeibaar, maar je ziet wel dat het een goede dekking geeft. De kleuren vind ik er ook goed uit zien. Voor nu is naturel goed voor mij, maar in de zomer zal deze kleur wel te licht worden ben ik bang.
Links een foto zonder de CC Cream, in het midden met en rechts met een kleine look. Ik had perongeluk een vrij dikke laag aangebracht, maar alsnog vind ik het resultaat zeker niet verkeerd. De CC Cream neutraliseert alle kleuren en geeft rust aan mijn gezicht. Na de CC Cream poeder ik het af met de MAC Prep+Prime powder en de gehele dag bleef het perfect zitten, zelfs op de t-zone. Dat is bij mij best een unicum!
Ik ben een super fan geworden van de CC Cream in de kleur Naturel. De kleur past perfect bij mijn huidskleur, de substantie brengt eenvoudig aan en gedurende de dag blijft de CC Cream goed zitten. Een nieuwe favoriet voor in mijn vaste routine.

De Oriflame Giordani Gold CC Cream kost €23,- (/40ml), maar is nu hier in de aanbieding voor €15,99. Een mooie prijs voor zo een goede CC Cream die ook nog eens een SPF35 bevat.

3 opmerkingen:

Copyright © 2015 Beautyzoom.