donderdag 18 december 2014

Fotoverslag John Frieda Hair Event
+ filmpje goodiebag unboxing


Afgelopen maandag was ik aanwezig bij het prachtige event van John Frieda. John Frieda is een erg populair merk met een ruim assortiment. Zelf gebruik ik ook al een tijdje John Frieda en als ik aan het werk ben hoor ik steeds lovende berichten over de producten. Ik vond het daarom ook geweldig dat ik was uitgenodigd voor het event en ging vol verwachting naar het event. Klaar voor een foto overload? ;)

Voor het event reisde ik samen met Jacky van Beauticc af naar hartje Amsterdam. Het event werd gehouden in het Tobacco Theater. Bij binnenkomst stond er voor iedereen al een heerlijk glaasje prosecco klaar. Toen iedereen er was werden we naar een klein zaaltje gebracht waar de product manager van John Frieda een korte presentatie gaf over de nieuwe producten die vanaf 9 februari 2015 in de winkels zullen liggen. Er komen ontzettende mooie producten aan en John Frieda gaat voornamelijk werken met de slogans: Me&John, Together, we can do anything. Hiervoor hebben ze prachtige campagnebeelden gemaakt. (Deze zijn terug te zien in de vlog).


Na de presentatie over de nieuwe producten werden we naar de volgende zaal gebracht. Wauw, wat was deze zaal prachtig aangekleed. Geheel in het nieuwe thema van John Frieda. Op de muren werden de campagnes afgespeeld, in het midden hadden ze een blow dry bar opgezet en op het podium was er een inspirerende experience met de Britse haarstylist Jake Davis. Hij is een senior haarstylist en een van de beste uit zijn vak en is speciaal voor deze experience overgevlogen vanuit Londen.
Volgens Jake Davis zijn de haartrends vooral zo minimaal mogelijk. Lekker nonchalant en messy. Hij gaf bij twee modellen een demonstratie. Bij het model met donker haar een volumineuze bos met prachtige slag. Bij het model met blond haar ging hij van een messy bob naar een chique opgestoken kapsel. Wauw, zo snel en zo mooi!

Vervolgens mochten we zelf plaats nemen bij de blow dry bar voor een leuke touche up. Ik ging voor de nonchalante slag in mijn haren. Ik houd van deze trend. Het liefst zou ik er elke dag mee wakker worden en dan met zo veel mogelijk volume! Ze sprayde eerst haarlak op een pluk en krulde die vervolgens. De bovenkant stook ze super handig op door middel van Chinese stokjes. Na het krullen borstelde ze het uit en voila, prachtig celeb hair.Tijdens het event werden er ook foto's gemaakt door Flyershots. Zelf vond ik het best lastig om goede foto's te maken, omdat het vrij donker was. Zij hebben uiteraard professioneel apparatuur en de foto's van hen zijn dan ook prachtig geworden. De onderstaande foto's zijn van hen.

Ik was eerst niet van plan om te vloggen, maar ik kon het niet laten om een stukje te filmen. Hieronder een kleine impressie van de inspirerende experience van Jake Davis. Na de impressie beelden volgt de goodiebag unboxig. We werden namelijk allemaal verwend met een geweldige goodiebag met de nieuwe producten.

Graag wil ik John Frieda en hun PR-bureau ontzettend bedanken voor de leuke en vooral leerzame middag. De nieuwe producten zullen vanaf 9 februari in de winkels liggen. De reviews van de producten die ik heb meegekregen zullen tegen die tijd verschijnen.

4 opmerkingen:

  1. Zag eruit als een heel leuk event! Ziet er inderdaad uit dat het super goed geregeld is. Ik vind de foto's die je hebt gemaakt zo slecht nog niet hoor, ze zijn juist goed gelukt! Ik ben benieuwd naar de producten, vooral naar die voor de slag (weet even niet meer hoe ie heet). Ik denk dat ie wel geschikt is voor mij aangezien ik altijd slag heb, haha.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om te zien! Lijkt me een tof event. En wat is je haar ontzettend mooi gedaan zeg, wauw! X

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.