donderdag 27 november 2014

E.L.F. Highlighter Gotta Glow


Gotta Glow, de welbekende dupe van Nars Albatross. Een van de producten van ELF waar ik ontzettend benieuwd naar was. Een hele tijd geleden plaatste ik een bestelling met onder andere deze highlighter. Een van de meest populaire producten van ELF. Mijn verwachtingen lagen hogen.

De blush/highlighter wordt geleverd in een mat zwarte verpakking. Dit geeft een chique uitstraling, maar het is daardoor wel gevoelig voor vieze vlekjes en beschadigingen. Op de verpakking staat duidelijk vermeldt om welke kleur het gaat en ook kun je direct de verpakking van het product zelf al zien.


De verpakking van de highlighter heeft wat weg van Nars. Hetzelfde formaat en mat zwart. In tegenstelling tot Nars heeft ELF een stuk doorzichtig plastic aan de voorkant, waardoor het product al is te zien. Op de voorkant staat tevens vermeldt om wat voor product het gaat. Op de achterkant van de verpakking zit een kleine, zilveren sticker met daarop de naam. Deze was wel wat lastig vast te leggen.


Wanneer je de verpakking opent zie je direct het prachtige product met daarin de merknaam afgedrukt. In de binnenzijde is ook een spiegel te vinden, ideaal voor onderweg. De verpakking is klein en compact. Well done ELF!


Op de vorige foto's is het al duidelijk te zien, maar de highlighter bevat een gele/gouden ondertoon. De highlighter variant waar ik zelf het meeste van houd. De swatch was erg moeilijk vast te leggen op de foto -hallo winter, zonder mooie zonnestralen.., maar ik hoop dat het alsnog duidelijk te zien is dat het hier om een prachtige highlighter gaat met mooie, gouden shimmers.


Ook op de full face foto wilde het zonlicht niet meewerken. Ik heb de foto daarom met flits moeten maken. Hierdoor is alles wel beter zichtbaar, waardoor het direct een minder flatteuze foto wordt. Maar dat maakt niet uit, het gaat natuurlijk om de prachtige highlighter en die is wel degelijk zichtbaar. Ik ben denk ik verliefd..


De laatste tijd ben ik niet zo van de budget producten, puur omdat mijn high end merken beter uit de verf komen. ELF heeft me weer aan het denken gezet, de budget merken hebben wel degelijk producten die erg mooi zijn. De Gotta Glow highlighter is een van de uitblinkers die het geld dubbel en dwars waard is. Op zoek naar een prachtige highlighter met gele ondertoon voor een leuke prijs? Dan is dit schatje zeker voor jou geschikt.


20 opmerkingen:

 1. Wauw, wauw, wauw, Am! Wat maak je toch altijd weer mooie foto's ondanks dat het licht tegenwerkt. Zelf wil ik NARS Albatross al heel lang en ga er ook flink voor sparen om hem echt te kunnen bemachtigen! Deze highlighter van ELF is inderdaad een perfecte dupe daarvoor. Hij staat je echt prachtig en je lipstick vind ik ook heel mooi! Fijne review, je hebt me weer weten overhalen om iets te bestellen bij ELF! Binnenkort maar eens op de website kijken wat voor moois ze allemaal hebben.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wat een geweldige highlighter is dit!!! YUP op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Binnenkort wil ik een bestelling doen bij ELF en dan ga ik deze highlighter zeker bestellen. Lees er zoveel goeds over!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hèèl mooi, ik moet deze nog steeds een keer bestellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is echt mooi! Ik wil m ook nog gaan bestellen! XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldige highlighter *put it on my wishlist*

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, de glans is echt prachtig. Heel mooi resultaat voor zo een budget merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit, en dat inderdaad voor een budgetproduct!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem zelf ook, ik vind hem echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een mooie highlighter! Ik wil 'm ook nog gaan bestellen :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Super mooie highlighter, ik gebruik hem bijna dagelijks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb onlangs voor de eerste keer bij ELF besteld en had deze ook besteld. Zo'n mooie highlighter

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.