woensdag 12 november 2014

Guerlain KissKiss 303 Beige Booster


Persoonlijk draag ik voornamelijk opvallende lipsticks, maar soms is een subtiele tint ook wel geliefd. Guerlain bracht een tijdje geleden de nieuwe KissKiss lipsticks uit, de ultieme kans om tussen deze prachtige lipsticks een wat rustiger exemplaar te kiezen. Ik ging voor 303 Beige Booster.

Guerlain staat bekend om haar prachtige verpakkingen van de producten. Zo heeft ook deze lipstick weer een mooie huls gekregen. De huls is zwart -dat zijn we dan weer niet gewend van Guerlain. De vorm is al eerder voorgekomen en op de kop staat het prachtige logo van Guerlain afgebeeld in het goud.


De nieuwe lipsticks voelen comfortabel aan op de lippen doordat de lipsticks zijn verrijkt met mango boter. Zo worden de lippen gehydrateerd terwijl je de lipstick draagt. Door de bijzondere formule van hyaluronzuur en mirre-olie worden de lippen voller en gladder na een laagje lipstick. Zelf heb ik de volume niet per se nodig, maar ik kan me voorstellen dat veel meiden dit een pluspunt vinden.


Doordat de lipstick ook een hydraterende werking heeft, zou je denken dat het pigment wat minder is dan andere lipsticks. Gelukkig is het tegendeel waar, ook deze lipsticks zijn onwijs goed gepigmenteerd. Dit is natuurlijk maar een licht kleurtje, maar twijfel zeker niet om de felle varianten uit te proberen in de winkel. Je zal versteld staan. De lipstick geeft een gezonde glans en bevat zilveren shimmers.


Shocking, een selfie zonder felle lipstick. Ik had helaas deze dag geen fotogenieke momenten, dus mijn excuses voor de wat minder flatteuze foto. Jullie moeten het hier toch echt mee doen. Ik ben echt onwijs fan geworden van deze lipstick en draag nu ook iets vaker donkere ogen in combinatie met deze lipstick. De lipstick voelt heerlijk aan, blijft lang zitten en droogt mijn lippen niet uit.


De nieuwe Guerlain KissKiss lipsticks liggen sinds de herfst van 2014 in de winkels. De prijs bedraagt €36,- per lipstick. De prijs ligt precies tussen de andere Guerlain lipsticks in.

Bij ICI Paris krijg je bij aankoop van twee lipsticks nu maar liefst 40% korting.  De actie loopt tot en met 16 november. 


17 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie lipstick!
    Liefs, Ypie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supermooie kleur, inderdaad eens wat anders dan felle kleuren! En geen flatteuze foto?! Ik vind hem juist prachtig! Fijne en duidelijke review.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw, wat een mooi kleurtje! Heel geschikt voor iedere dag. En wat heb je toch prachtige, volle lippen! Jij kan gewoon iedere lipstickkleur hebben :).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een mooie nude lipstick Amber!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi kleurtje! Ik vind ook dit soort rustige kleuren wel heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt een super mooie lipstick, past ook heel goed bij je!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kleur! Helemaal mijn ding :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow wat een beauty! De kleur is echt enorm mooi. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij staat je heel mooi! Heel zacht en subtiel! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat mooi! Het is echt zo'n Kylie Jenner look! :) Liefs, Roxanne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige huls! Evenals de kleur. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.