zondag 12 januari 2014

MAC Please me


Afgelopen vrijdag ging ik naar Rotterdam om een rode lipstick uit te zoeken bij MAC. Er waren blijkbaar meer mensen die dat dachten, want bijna alle rode lipsticks waren uitverkocht. Vervolgens ging ik kijken of ze mijn droomschoenen hadden, maar die waren ook uitverkocht. Het mocht niet zo zijn dat ik voor niks naar Rotterdam was gekomen, dus ik besloot om gewoon lekker een andere kleur lipstick te kopen en na wat swatches te rode kleur online te bestellen (die volgt snel). Ik had nog niet echt een roze naturelle lipstick die lang blijft zitten, dus veel swatches verder koos ik voor Mac Please Me.

De vaste lipstick collectie van MAC heeft standaard verpakkingen. De lipsticks worden net als alle andere producten van MAC geleverd in een zwart doosje met daarop de ingrediënten en verdere informatie zoals de finish van een lipstick. De vorm van de huls is een kogel, maar wordt door velen ook wel een tampon genoemd. Ik zie het er wel in, maar toch vind ik de verpakking leuk en herkenbaar. In de huls zitten ook prachtige glitters die op de onderstaande foto goed tot hun recht komen.



Ik was dus op zoek naar een lipstick met een roze tint. Licht (/barbie) roze staat mij niet, dus het moest een wat natuurlijkere tint worden. Ook ben ik dol op de matte lipstick trend, dus ik begon met zoeken bij de matte lipsticks. Ik heb niet zulke goede ervaringen met de verkopers van de MAC counters (verkeerde kleur concealer geadviseerd..), maar de verkoopster die er stond was geweldig. Ze wist precies wat ik zocht en na wat andere swatches kwam aanzetten met deze kleur.



In de huls dacht ik dat het geen kleur voor mij zou zijn, maar de swatches hebben me overgehaald. Zo zie je maar, iets swatchen kan nooit kwaad. Ken je dat met kleding? Op de hanger is het niet zo mooi, maar als je het eenmaal aan hebt is het geweldig. Zo ging het ook met deze lipstick.




Op de een of andere manier lukken die full face foto's bij mij nooit, maar omdat ik het zelf altijd erg fijn vind doe ik hem er toch bij. De kleur heeft zoals je ziet een duidelijke roze ondertoon, maar is wel erg natuurlijk. Ik vind het een hele aparte kleur om te omschrijven, maar ik vind hem o zo mooi!



Plus punten:
+ Geweldig pigment
+ Blijft urenlang zitten
+ Veel kleurenkeuze in het assortiment
+ Herkenbare huls
+ Goed betaalbaar

Min punten:
- Droogt de lippen wat uit
- Niet makkelijk verkrijgbaar

MAC lipsticks zijn voor €18,50 te koop bij MAC counters in bijvoorbeeld grotere Douglas filialen en de Bijenkorf (ook online in beide webshops). De prijs valt mee als je het vergelijkt met de prijzen van de lipsticks in de drogist, terwijl deze kwaliteit honderd malen beter is. De lipsticks bevatten 3gram.



32 opmerkingen:

  1. Hij staat je erg mooi! Ik zou hem zelf ook wel willen proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, prachtige kleur. Staat je goed! Hij gaat meteen op mijn wishlist. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw heel erg mooi, vooral de swatch.. wat jammer dat ze geen rode lipsticks meer hadden haha.. MAC heeft nooit dat wat ik net die dag wil.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het inderdaad al meerdere keren gehad. Ik vraag dan vaak of ik het toch even mag testen zodat ik het online kan bestellen bij Douglas. De verzending is gratis en de volgdnde dag in huis!

      Verwijderen
  4. Wat staat de kleur je mooi! Binnenkort wil ik ook even een nieuwe MAC lipstick kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleur, erg mooi voor overdag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah wauw jeetje wat een prachtig kleurtje, toch vind ik de fellere kleuren net zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het een hele mooie lipstick! x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De kleur is prachtig! Heel mooi! Staat je goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh wauw wat een geweldige kleur! Prachtig, echt your own lips but better!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wauw, je had de foto al laten zien in de whatsappgroep, maar hij is echt pretty en deze kleur staat je heel mooi! Subtiel maar toch prachtig! Je full face foto's vind ik altijd mooi hoor :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooooi ♥ En wat een mooie volle lippen heb je toch :)

    Liefs, Sara.
    PS: GOODIEBOX WINNEN T.V.W. OVER $500? IT'S ON THE BLOG!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt een prachtig kleurtje! Staat je goed! Niet te opvallend, maar subtiel!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtig kleurtje! Staat je heel mooi :) En wat ben ik jaloers op je mooie volle lippen! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een supermooie foto's en een prachtige lipstick zeg.. Anouk heeft inderdaad heel erg gelijk: jij hebt van jezelf echt van die mooie volle lippen. Wish I had that! Ik wil de volgende keer als ik in de MAC counter ben ook voor een lipstick gaan of voor een MSF, in Soft & Gentle. Kan nog niet echt kiezen, maar je kent Sharon: misschien loop ik wel met beiden dingen de winkel uit als de verkoper me zo ompraat.. I looooove mac producten! Het kost een fortuin, maar dan heb je inderdaad ook wel wat waar je zóveel langer blij mee bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een supermooie kleur, hij staat je echt fantastisch!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik ben er ook super blij mee, je maakt echt hele mooie en creatieve foto's! jij heb hele mooie lippen ook en mooi bruin haar en bruine ogen dus hij past echt super bij jou!
    ik heb deze natuurlijk ook en mijn lippen drogen er wel echt heel erg van uit! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw, hij is echt prachtig! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wauw, wat staat die je goed. ik vind de laatste foto echt prachtig! ik ben zelf ook erg dol op de MAC matte lippenstiften :) die bevallen mij erg goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een prachtige kleur! Staat je erg goed! x

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.