donderdag 9 januari 2014

Beauty UK Posh Palette No.1 Eden


Ik maak vrij vaak mensen op en dan vind ik het stiekem een beetje zonde om steeds mijn Naked2 palette te gebruiken. De kleuren zijn natuurlijk prachtig, maar het is geen goedkoop palette en ook niet meer makkelijk verkrijgbaar. Ik gebruik daarom vaak mijn Sleek paletten, maar ik was toch nog benieuwd of er geen andere paletten waren die ik hiervoor kon gebruiken. Afwisseling is immers wel eens leuk. Daarom bestelde ik het Beauty UK Posh palette no.1 Eden bij themakeupspot.nl, een fijne webshop waar ik erg graag bestel.

Ik vind de verpakking niet heel bijzonder, maar ook niet echt lelijk. Wit in combinatie met plastic maakt meestal wel goedkoop, maar toch vind ik hem er niet super goedkoop uit zien (ook al is hij dat wel!). Zelf vind ik het een groot plus punt dat je direct kan zien welke kleuren het palette bevat.


Er zitten vooral oogschaduw met shimmers in, maar gelukkig ook twee matte kleuren. Zelf vind ik het altijd wel fijn als een palette matte kleuren bevat, die komen altijd wel van pas. De kleuren zijn geen dupes van het Naked 2 palette, maar het zijn wel natuurlijke tinten, waar ik graag mee werk.

Themakeupspot.nl heeft van bijna alle producten swatch foto's. Zo kan je direct de swatches bekijken en die vielen me zeker niet tegen. Het zag er best goed uit en de kleuren spraken me aan. Swatch foto's kun je natuurlijk wel 'vervalsen', dus ik was benieuwd of het in het 'echie' ook zo mooi zou zijn. Helaas waren ze niet zo goed als ik hoopte, het pigment van Sleek is honderd malen beter en de Sleek paletten zijn maar iets goedkoper. Ik had gehoopt net zo iets als de Sleek paletten te ontdekken; goedkoop en goed gepigmenteerd. Het palette is zeker niet slecht gepigmenteerd en met een goede basis eronder komen de kleuren best mooi uit.

Plus punten:
+ budget
+ mooie kleuren
+ nog twee varianten
+ je kan meteen de kleuren zien als je hem ziet liggen

Min punten:
- geen 'wow' effect bij het pigment
- saaie verpakking

Is het palette zijn geld waar? Ja. Zou je het palette aanraden? Ja/nee. Het is een mooi palette, voor maar €7,50 en de kleuren zijn zeker goed bruikbaar. Aan de andere kant zou ik eerder de Sleek paletten aanraden. Die zijn maar iets duurder, hebben meer keuze en zijn vele malen beter gepigmenteerd. Uiteraard ga ik het palette gewoon gebruiken nu ik hem heb, want het pigment is goed genoeg om mooie looks mee te maken.

Be beautiful,
Amber

23 opmerkingen:

 1. De kleuren zijn prachtig! Ik heb net het Undressed en Undress me too palette van MUA gekocht. 5 euro per stuk, dupes van de Naked palettes en heel mooi pigment! Natuurlijk niet zo mooi als die van Naked, maar voor die prijs neem ik dat voor lief.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel een mooi palette als je naar de prijs kijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind hem heel leuk voor die prijs maar jammer van de pigmentatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kan ermee door maar ik denk dat sleek net wel beter is idd! leuk om eens een review van dit merk te zien ik was er wel benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is zeker weten ook een erg mooi palette. Lijkt een beetje op die van MUA!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi palette! Veel mooie kleuren!
  X Suzette
  www.stylishwithsuus.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er nog nooit van gehoord maar de kleuren vind ik in elk geval erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind hem wel mooi, maar idd vind ik mijn sleek paletten iets meer speciaal.. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb een paar jaar geleden eens een palette gekocht van dit merk toen ik in londen was en ik gebruik het nog altijd met veel plezier, de oogschaduw blijft superlang zitten bij mij.
  Mooie kleurtjes trouwens! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb 'm ook en ben er blij mee. Gebruik vaak wel in combinatie met een ander palet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk palette! De kleurtjes vind ik mooi! :) Jammer dat ze iets minder zijn gepigmenteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.