dinsdag 14 januari 2014

Trind Beauty of Nature

Het is alweer even geleden dat Trind met deze collectie uitkwam. Dit is namelijk de herfst- winter collectie van 2013. De collectie kwam precies uit in een periode dat ik het heel erg druk had. Hierdoor was ik ze vergeten en lagen ze achterin mijn kast. Ik kwam tegen en ik vond ze te mooi om te laten liggen.  Ik was eigenlijk toch wel nieuwsgierig, dus ik besloot ze te swatchen. Zoals we van Trind gewend zijn is de kwaliteit geweldig en stiekem vind ik de kleuren toch wel erg leuk..

Het is dus de herfst- winter collectie van 2013, genaamd Beauty of Nature. Zoals je kunt zien zijn het ook voornamelijk kleuren die met de natuur te maken hebben. Zelf houd ik normaal niet zo van groene en blauwe lakken,  maar ik vind ze toch wel erg mooi en bijzonder. Vooral de twee naturelle kleuren spreken me het meest aan. Op de onderstaande foto (afkomstig van de officiële site van Trind) kun je zien waaruit de kleuren zijn afgeleid. Ik vind dat ze mooie kleuren hebben gekozen die ver van elkaar afliggen.Zoals ik al zei waren de swatches erg mooi. Trind heeft altijd al kwalitatief goede lakken gehad en ook dit maal is de kwaliteit weer top. Ze lakken heerlijk, minimale kans op strepen en de dekking is redelijk goed. Op de swatch foto's heb ik twee lagen gebruikt, puur omdat het dan net iets mooier is, want voor de meeste was een enkele laag al genoeg geweest.
De Trind lakken zijn nog gewoon te koop en kosten €9,95 per stuk. Bekijk de website Trind voor de eventuele verkooppunten. Leuk weetje: Trind zal binnenkort een nieuwe website krijgen én een eigen webshop!

Be beautiful,
Amber


18 opmerkingen:

 1. Prachtige lakken, ik heb er zelf ook drie van. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze heel erg mooi, ken dit merk nog niet. Ik zou alleen liever voor OPI gaan als we toch rond de 10 euro zitten. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie lakjes zeg! Fijn ook dat ze zo goed dekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwwauw wat een prachtige kleuren zeg en ze dekken erg mooi. Mooie foto's ook

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt mooie kleurtjes :) maar waar is trind te koop?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw onwijs gave lakjes! <3 Toffe kleuren! De gele vind ik mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie kleurtjes! Vind de linkse het allermooi, en die twee ernaast behoren ook tot mijn favorieten! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de linker (aqua kleurig lakje) het mooiste! De rest ligt me niet zo.. xx

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.