woensdag 10 oktober 2012

Review: Cosmeticastunter.nl


Cosmeticastunter is een webshop met alleen make-up, ze verkopen de merken uit een drogisterij en nog een paar moeilijkere verkrijgbare merken zoals Manhatten en Invite. De prijzen liggen een stuk lager als in de drogist, dus het is zeker de moeite waard. Ik kreeg van Cosmeticastunter twee producten opgestuurd om te testen en aan jullie te laten zien en ik kan vertellen dat het de goede kwaliteit is, die we gewend zijn van de merken.




De prijzen liggen zoals ik al zei een stuk lager als in de drogist en de verzend kosten die daar bij komen zijn helemaal niet duur. De verzendkosten bedragen €1.99 en vanaf de €20,- zijn de verzendkosten zelfs gratis.
Ze verkopen de nieuwe collecties van bijvoorbeeld Kate Moss voor Rimmel London ( nog ) niet, maar ze hebben wel een ruim assortiment waardoor er keuze genoeg is.

L'Oreal Jet Set Lacquer nagellak €3,25:
Deze nagellak vond ik er in eerste instantie al erg mooi uit zien, niet zo standaard als de meeste rode lakken. De huls vind ik erg chique door de lange en gouden dop.

Het kwastje is redelijk breed en lakt heel erg fijn. Je kunt de rondingen er mooi mee maken en je hoeft er niet honderd keer overheen te gaan voor een mooi effect- en als je er dan toch perongeluk een paar keer over heen gaat, zitten er niet gelijk rare bobbels of strepen in. Op deze foto kun je de glitters trouwens prachtig zien!


Ik heb afgelopen Zaterdag mijn acryl nagels eraf gehaald en daardoor zien mijn nagels er op dit moment niet erg mooi uit. Je ziet de ronding waar de acryl nagel heeft gezeten, dus daar baal ik best wel van. Met nagellak kan ik het een beetje verdoezelen. Toch krijg ik van veel mensen complimenten dat mijn nagels er best goed uitzien voor na een lange tijd acryl.

Rimmel Vinyl Gloss lipgloss €4,25:
Een simpele en makkelijke gloss van Rimmel. Het formaat is makkelijk voor in de tas en er zit een simpele en eenvoudige applicator aan. Het is geen verpakking waardoor ik de gloss alleen zou kopen om de verpakking, maar er is zeker niks mis mee.

De applicator heeft een standaard vorm die voorheen bij veel merken werd gebruikt. Niks mis mee vind ik zelf en makkelijk te gebruiken.

Toen ik deze lipgloss zag dacht ik: oei, een barbiekleur, niks voor mij. Zelf moest ik gelijk aan de bekende barbie denken met deze kleur omlijnd met een bruine lippotlood, nope, niks voor mij. Toen ik heb ging swatchen kwam er gelukkig heel wat anders uit. Het is gewoon een doorzichte gloss met een roze glans erin. Als je hem even ophebt verdwijnt de kleur nog wat meer en blijft er een mooie glans over, ideaal voor de nude looks.

En dan nog even op de lippen. Nog steeds toetsweek, dus helaas nog geen super foto's van mezelf.


Dit was de review over cosmeticastunter. Ik vind het zeker een webshop die de moeite waard is, omdat je de zelfde kwaliteit hebt voor een lagere prijs. Helaas zijn de nieuwe collecties hier niet verkrijgbaar, maar als je gewoon een leuk product zoekt, kan je er goed terrecht.

Liefs,
Amber

14 opmerkingen:

  1. Heel mooie nagellak en handige kleur lipgloss. En man, jij ziet er echt best goed uit voor toetsenweek hoor, geen zorgen :-D

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, ik vind de lipgloss het mooiste! Komt door het kleurtje denk ik, hihi
    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie nagellak!
    Ik kende de webshop helemaal niet, maar dit is er eentje die ik ga onthouden, leuk leuk! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke review en erg leuk lakje!
    Nathalie
    Misschien wil je met onze winactie meedoen?
    http://www.curlsandbags.com

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.