woensdag 31 oktober 2012

All time favorite: Herôme W.I.C. Antwerp 63


Hebben jullie ook wel eens van die dagen? Dat werkelijk ál je nagels afscheuren en het even niet mee zit? Ja, ik heb dus zo een dag.. Gelukkig heb ik mijn redder in nood daarvoor, namelijk de Herôme W.I.C. Antwerp 63, die er voor zorgt dat mijn nagels/handen er wat verzorgder uitzien.

Ik heb een poosje acryl nagels gedragen, waar ik achteraf erg veel spijt van heb. Men, wat zagen mijn nagels eruit! Gelukkig zien ze er nu wat netter uit, maar door mijn werk scheur ik vaak een nagel. Van de week was het weer zover, bijna geen een nagel was meer lang, dus er was niks anders op, dan ze allemaal maar kort te vijlen, mehh.

Tip: Zet nooit acryl nagels als je van jezelf mooie en verzorgde nagels heb, of als je niet zeker weet dat je dit wel heel je leven wilt blijven doen ( klinkt dramatisch, maar dat is het ook wel een beetje ).

Zo zien mijn nagels er dus uit na een marteling, lelijk, afgeraffeld en onverzorgd. Als een beauty fan, kan ik hier echt niet mee voor de dag komen.

Ik stond er mijn eerste 'kuur' echt van versteld, wat ALLEEN NAGELLAK, al kan doen. Dat wil zeggen: ik heb hier niks gevijld, ingesmeerd of verandert, enkel en puur alleen maar nagellak. Het is echt een groot verschil, daarom is dit dus mijn wonderlakje geworden.

Best een verschil, vind je niet? Deze nagellak is een all time favorite geworden en draag ik sowieoso meerdere keren per maand. De nagellak komt uit de W.I.C. collectie van Herôme en is bij sommige Etos fillialen en sommige parfumerien verkrijgbaar voor een prijs rond de zeven euro.


Liefs,
Amber

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kleurtje is het, inderdaad een verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje en leuke review! Mijn nagels zien er nog steeds afschuwelijk uit, hihi, daarom gebruik ik altijd mijn wondermiddeltje Trind nail repair, ook echt een aanrader hihi, maar dat had ik je al verteld :P
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit ook in zo'n fase dat mijn nagels steeds afbreken! Arrg, verschikkelijk hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het lakje echt heel mooi! Hij lijkt heel erg op eentje van Kiko die ik in Barcelona kocht! Er staat trouwens ook een foutje onder de foto van je nagels zonder nagellak;) 'Ik stond er mijn', ik denk dat het 'Ik stond er bij mijn' moet zijn.
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi lakje! echt zonde dat je nagels zo verergerd zijn door de acrylnagels:O

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.