vrijdag 5 oktober 2012

Review: Etos skin smoothing primer


Etos brengt een nieuw product uit: namelijk de Etos Skin Smoothing Primer! Er bestaan al een aantal primers en zelf ben ik erg gehecht aan de variant van Gosh. Natuurlijk is de Etos variant goedkoper, dus dat vraagt om een review.


Allereerst de verpakking. De eerste woorden die in me opkwamen waren strak en chique. Doordat er geen kleur is gebruikt maakt het de verpakking strak, maar de zilveren letters zorgen ervoor dat het niet saai, maar juist wat chiquer wordt.

Uit een aantal recensies heb ik gelezen dat veel mensen het erover eens zijn dat de zilveren letters slecht zichtbaar zijn. Met de flits kun je het prima vastleggen op de foto, maar als je bijvoorbeeld in de winkel ´even snel´ de achterkant wilt lezen, dan moet je er toch wel een beetje moeite voor doen, door het te draaien en in een goed lichtval te houden. Dit vind ik het enige minpunt van de buitenkant.
Ik heb het effect versterkt (zodat jullie het op de foto duidelijk kunnen zien), maar je kan precies zien waar de flits op heeft gestaan, duidelijk leesbaar zwarte letters en aan de zijkant waar geen flits op stond is het meteen een stuk onduidelijker.


In het gebruik is het product ook simpel en hygënisch in gebruik. Een pompflacon zorgt ervoor dat er niet te veel spul tegelijk eruit komt en er kunnen geen bacteriën bij het product komen.


Dit is wat er na twee pompjes uitkomt en het is genoeg voor het hele gezicht. Je kunt zien dat de substantie redelijk dik is, maar het smeert erg goed en lekker uit. De primer zorgt er net als andere primers voor dat je gezicht erg zacht wordt en het de oneffenheden vervaagd en opvuld.
    

Hier nog wat foto's van de primer op mijn gezicht. Links alleen de primer en rechts primer met daarover minerale foundation. Door de primer is het erg makkelijk aan te brengen en hierdoor kan je (bijna) geen vlekken 'maken'.
Sorry voor de belabberde foto's, ik ben gesloopt door m'n tentamenweek..


Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat de tekst zilver is, waardoor het moeilijk te lezen is. Verder kan ik me echt geen minpunten bedenken, dus erg goed voor een budget product. De Etos Skin Smoothing Primer is bij elke Etos verkrijgbaar voor €6.09 en momenteel is alle make-up tweede halve prijs, alle combinaties mogelijk!

Q: Gebruiken jullie een primer?

Liefs,
Amber

10 opmerkingen:

 1. Lijkt me een fijn product! Ik heb nog twee primers hier liggen die ik amper gebruik haha! De foto's zijn trouwens helemaal niet belabberd! :P
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Me ogen waren een beetje opgezet waardoor ik een beetje duf kijk, dat bedoelde ik meer.

   Verwijderen
 2. Ik gebruik geen primer, maar dit is het proberen waard!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik gebruik het niet, maar wil het nu zeker proberen!
  ik volg je
  http://macfleurr.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey leuke blog :) ik ga je volgen haha xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. klinkt goed, eerst mijn duizend ingeslagen sephora primers opmaken :p

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.