maandag 10 september 2012

Review: Gosh BB Cream ( nieuw )


Om maar even duidelijk te maken: ik heb de BB Cream van Gosh nog niet geprobeerd, maar van een medewerker in de Kruidvat kreeg ik een tester mee om thuis even te kijken wat ik er van vond, ja ja goede service! Zelf vind ik het altijd wat moeilijker om het uit een sample te testen ( je kunt het niet meerdere keren testen ), maar toch ben ik er duidelijk over uit wat ik nou precies van de bb cream van Gosh vind.



Voor de mensen die het (nog) niet weten: BB staat voor Blemish Balm of Beautybalm en werd in de eerste instantie puur ontwikkeld om littekens te beschermen en te vervagen.

De BB cream van Gosh bestaat uit minerale pigmenten en is in maar liefst drie tinten verkrijgbaar (pluspunt!).  De creme hoort met je eigen huidskleur te mengen, maar hier over zijn de meningen nog verdeeld. De creme bevat ook Phytosan waardoor de gladheid en stevigheid van je huid zou verbeteren. Wat nog een pluspunt is: het bevat SPF 15 waardoor de creme je huid ook beschermd tegen de zon.


De BB creams zijn eigenlijk bedoeld als licht dekkende en verzorgende créme, als je meer dekking wilt kun je er het beste poeder over heen gebruiken. Al moet ik toegeven, deze BB cream is erg dekkend in vergelijking met mijn Garnier BB cream. Dit is de VOOR foto ( mijn 'dagelijkse' make-up bestaand uit mascara, blush en lipbalm had ik nog op ):


In een sample zit vaak meer dan je nodig hebt, maar ik had voor een normale-niet overdreven dekking wel erg weinig nodig. De dekking is wel erg mooi en natuurlijk als je het goed aanbrengt. Wel een groot voordeel: je doet er dus best lang mee.


Ik vind dat er wel duidelijk verschil aanwezig is en de Gosh BB Cream het erg goed doet. Dekkend, maar toch nog redelijk naturel. Ik ben fan, zit nog te twijfelen of ik het full size product koop, misschien eerst me andere BB creames opmaken.

Q: Heb jij al kennis gemaakt met de Gosh BB Cream?

Liefs,

Amber

11 opmerkingen:

  1. ik vind het er echt heel goed uitzien !
    Ik hou ook van mijn favo garnier bb cream.
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heb hem nog niet gezien, ziet er wel goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik nooit foudation/bb cream. Maar deze ziet er wel goed uit.

    Liefs, Tessa
    www.beautylipss.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit zeg! Hij maakt ook mooi mat en je huid ziet er stralend uit zonder een poederdoos te worden, love it!
    Die ga ik na Garnier dan maar eens invoeren in m'n make-up routine :-)

    <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er goed uit! tot nu toe heeft geen een bb cream mij nog overtuigd

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, ziet er goed uit! Lijkt me ook een fijn product. Ik denk toch dat ik maar een keer een BB cream aanschaf, want foundation heb ik niet meer zo heel erg nodig :-)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij ziet er goed uit voor een bb cream :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.