maandag 3 september 2012

Review: Catrice Cucuba Lipstick C01 Salsa Cubana

 
Vandaag alweer een review over een lipstick. Ik ben een beetje aan het onderzoeken welke kleuren mij mooi staan en daarom vandaag een totaal andere kleur. Een redelijk fel, roze kleurtje uit de Cucuba limeted edition van Catrice, lipstick C01 Salsa Cubana.


Ik was eerlijk gezegd niet van plan wat van de limeted edition te kopen, maar eenmaal in de Kruidvat na het swatchen werd ik toch wel enthousiast, iets minder fel als de stick, maar zeker genoeg pigment voor een goede prijs. De verpakking en huls vind ik niet mooi, donkerbruin en het oogt erg goedkoop. Op de dop staat een soort Cucuba print met daaronder Catrice. Een domper dus.


Er zit eigenlijk niet veel in, maar 3g namelijk en ik denk dan ook dat dit één van de weinige lipsticks is die ik zal opmaken, de lipstick is achttien maanden goed. Ik had de lipstick wel al een paar keer gebruikt, maar je kunt goed zien dat er weinig inzit.


Ik had hem in de winkel al geswatched, maar toch vind ik de kleur in natuurlijk licht altijd anders lijken, ik was dus erg benieuwd naar de swatches. De lipstick is heel creamy ( misschien zelfs iets te ) en glijdt dus heerlijk over je lippen. Hierdoor dacht ik dat de kleur zou tegenvallen, maar hij gaf nog genoeg kleur af! Na een kwartier trekt de lipstick als het ware in je lippen en blijft de kleur redelijk gelijk, maar glanst wat minder.


De close-up van mijn lippen! De kleur is goed te zien en glimt erg mooi.


En dan nog even een full face foto. Ik vind de kleur eerlijk gezegd best goed staan, het geeft me een frisse uitstraling. Sorry voor de belabberde make-up, maar het dat was zo overgebleven na een lange dag school.


De lipstick heeft een goede prijs/kwaliteits verhouding. Ik weet zeker dat ik de lipstick vaker zal gaan dragen. Met aanbrengen is hij misschien iets te creamy, maar je kunt niet alles hebben voor de kleine prijs van €3,99.

Q: Hebben jullie een lipstick van de LE en hoe vinden jullie hem mij staan?

Liefs,
Amber

10 opmerkingen:

 1. Wat een grappige naam haha. Hij staat je er goed, en ik heb nog niks uit de collectie gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het je echt onwijs mooi staan, vanwege mijn rode haar staat mij zo'n kleurtje meestal niet. en even op je vraag :
  Ik bedoel de lange kant 'uit je mouw en de korte kant in je mouw', zoals je ook ziet op het plaatje, snap je ? :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jou staat ie heel mooi, denk dat ie voor mij wat te rood is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat heb jij een mooie lippen! De kleur staat je ooke echt goed

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke kleur. Voor mij ook iets te rood, maar jou staat'ie goed!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook en hij is prachtig! Hij staat je super! xx

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.