zaterdag 4 augustus 2012

Shopblog Keulen deel 1 met Kiko

Ik ga dit jaar niet echt op vakantie, maar ik heb wel allemaal leuke dingetjes gedaan. Zo ben ik een weekje gaan varen en afgelopen weekend tot en met Maandag ben ik in Keulen geweest, waar ik in het prachtige Hotel Hilton verbleef. Ik heb erg veel gekocht in Keulen, dus ik ga ik het in delen laten zien. Vandaag het Beauty gedeeltem met: Kiko. Een redelijk bekend merk, die niet in Nederland verkrijgbaar is.



In de zomer maak ik mij het liefst niet te zwaar op en een bronzer past perfect bij zo een naturel look. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie bronzer, de visagist in de Kiko raadde mij de Bronzer powder 102 aan.

De verpakking vind ik eigenljik iets weg hebben van Mac, waarom weet ik niet. Het doosje heeft een matte buitenkant, wat ik zelf erg mooi vind. Dit vind ik altijd wat chiquer staan, de glanzende ogen vaak goedkoop. De bronzer kost €9.90.

Eerst wist ik niet precies wat ik van de kleur vond. Normaal gebruik ik een oud roze kleur, dus het bruine was even wennen. Toch vind ik het een prachtige kleur. Het pigment van de bronzer is ook erg goed, dit kun je later bij de swatches terug zien.

Dinsdag was ik gevraagd om de styling en visagie van een fotoshoot te doen, daar heb ik deze bronzer bij gebruikt, ik vind het haar prachtig staan.


Naast een bronzer waarvan ik er geen had, had ik ook nog geen aparte (lees: niet uit een palette of iets dergelijks ) highlighter. Ik heb de visagist eerlijk gezegd niet gevraagd om een kleur, want de Highlighter 03 was afgeprijsd voor maar €3,-. Dan is de keuze snel gemaakt. ;)

Er was een hoop in de sale, waaronder deze prachtige matte dieprode lipstick kleur 222. Ik zocht eigenlijk met een nude variant voor overdag, maar deze lipstick is prachtig voor een feestgelegenheid. De lipstick kost in de sale €3,-. Koopje toch?

Ik was niet van plan ze te kopen, maar eenmaal daar bedacht ik dat ik ze eigenlijk wel nodig had. Een oog base gebruikte ik altijd wel, maar die is aan de droge kant, want ik niet fijn vind aanbrengen. In tegenstelling vond ik een lip base altijd onzin, totdat er velletjes van me lip door de lipstick heen kwamen, not sexy.. De eye base heeft een iets lichtere kleur en smeert makkelijker uit dan de lip base. De Eye base 01 kost €6.90 en de Lip base 01 kost €5.90.


Dan de swatches! Ik vind het zelf altijd een spannend moment; als ik iets nieuws heb gekocht om ze thuis te swatchen ( ookal heb ik dat in de winkel al gedaan ). Geen van alle heeft me teleurgesteld, sterker nog: ik was blij verrast. Vooral door de bronzer en lipstick. De lipstick geeft na één veeg een prachtige kleur af, wel moeilijk om aan te brengen..


Zelf kan ik nooit wachten om mijn nieuwe make-up uit te proberen, dus ik heb een look gemaakt waar alle producten in zitten. Ik draag geen foundation en de oogschaduw heb ik gebruikt uit het au naturel palette van Sleek. De oogschaduw van Sleek geeft altijd al prachtige kleuren af en dat werd niet veranderd door de oogschaduw base. Ik denk dat als je een minder goede oogschaduw gebruikt, het de kleur wel kan versterken. De lip base maakte geen verandering voor de lipstick. De highlighter heb ik op mijn wangen en wenkbrauwbot gebruikt. De bronzer op mijn wangen en om te shapen. De look is niet geweldig, maar toch een beetje een idee van de producten.
Sorry voor de rommelige achtergrond, ik moest alles nog opruimen, hihi.
 Dit waren de producten die ik van Kiko heb gekocht. Ik had nog geen enkel product van Kiko, maar nu weet ik zeker dat als ik nog eens een store tegenkom, ik er toch weer naar binnenloop. Ik ben erg tevreden over het merk, de producten geven veel pigment af en de prijzen vallen erg mee.

Q: Hebben jullie iets van Kiko? En zo ja, hoe bevalt het jullie?

Liefs,
Amber

8 opmerkingen:

  1. wauw wat een prachtige producten!
    ik ben vooral verliefd op de highlither en bronzer, beautiiies !
    Ik heb helaas nog niets van Kiko, maar hier moet snel verandering in komen, haha!
    En wat heb jij de visagie prachtig gedaan bij dat model zeg,
    TOP!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooie producten heb je gekocht! Je hebt echt geluk gehad met al die super kortingen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi! Ik heb alleen lakjes en die zijn prima :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige producten! Ik vind de highlighter echt zo mooi! En wat knap ook dat je het zo mooi hebt gemaakt bij het model! Het ziet er supermooi uit! De ogen ook:O De lipstick staat je ook super, heel chique! Ik weet niet of ze ook Kiko in Spanje verkopen, maar zo ja, dan scoor ik vast ook wel wat producten! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. you got some really great products, jealous!

    jadepurplebrown.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw super mooie producten heb je gekocht zeg!
    Liefs, Tessa

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.