woensdag 8 augustus 2012

Review: Bart Smit palette

Bart Smit palette? Ja, je leest het goed. Speelgoedwinkels hebben altijd een overload aan 'kinder' make-up, waar ouderen meiden niks meer aan hebben, tenminste, dacht ik.. Via meerdere mensen hoorde ik over dit palette en het had mijn aandacht getrokken.Doet dit palette jullie ook ergens aan denken? Mij namelijk wel: aan de welbekende Sleek palettes! Behalve dat het doosje exact hetzelfde formaat heeft, zitten er ook hetzelfde aantal kleuren in. Of dit bewust is 'gejat' durf ik niet te zeggen, maar anders zou het wel enorme toeval zijn..


Ik heb voornamelijk bruintinten als het om oogschaduw gaat en qua palette had ik dan ook niks gekleurds. Dit komt denk ik omdat ik er geen lef voor heb én ik niet weet hoe ik het moet combineren. Ach, dit palette was zo goedkoop, dus kom maar op met die felle kleuren!


En dan nu de swachtes.. Sleek is al redelijk goedkoop, maar dat het nog goedkoper kon voor dezelfde kwaliteit was mij een raadsel.. Maar toch hebben ze het knap weten te maken! Vooral de donkere kleuren geven prachtige kleuren af. De lichtere kleuren doen het wat minder, maar met een oogschaduw basis en als je de oogschaduw nat aanbrengt, voldoet het zeker aan Sleek.


Ik ben erg blij met het palette. Sleek palette's kosten rond de €8 en  betaal je dus €0.67 per oogschaduw, maar dit palette kost €3, wat betekend dat je maar €0.25 per oogschaduw kwijt bent! De inhoud is het zelfde, het formaat is het zelfde, de kwaliteit helaas wel iets minder, maar wat wil je dan ook voor maar €3. Ik had eerst mijn twijfels, maar ik raad iedereen dit palette aan, de prijs/kwaliteitsverhouding is fantastisch.


Challenge: Ik wist niet goed welke kleuren ik moest gebruiken voor een look, dus nu vraag ik júllie of jullie een kleurenselectie voor een look willen maken. Kies alsjeblieft wel voor mogelijke kleuren bij elkaar. Als er teveel combinaties worden gegeven, zal ik zelf een keuze maken.

Liefs,
Amber

9 opmerkingen:

 1. Ik wil hem ook graag :)

  die roze en oranje lijken me het moeilijkst, zou dat lukken voor een look ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet welke roze je bedoelt er zijn er meerdere..

   Verwijderen
 2. als je het simpel wil houden kies dan die 2 paars tinten
  of maak een look met oranje geel en rood :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw gaaf!
  Probeer is blauwtinten met paars te combineren,
  kan ontzettend mooi worden.
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, ziet er goed uit! Had ik niet verwacht van de Bart Smit :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. had ik ook niet verwacht van bart smit, maar binnenkort even binnen wandelen dan :D

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.