dinsdag 3 april 2012

Review: Catrice Eye Aquarelle Duo Chalks


De Catrice Eye Aquarelle Duo Chalks liggen al even in het Kruidvat en ik kon niet wachten om ze te halen. De Duo Chalks komen uit de limited feMALE collectie die nu in de schappen ligt. Ik heb twee van de drie duo's meegenomen, maar achteraf had ik de derde ook wel willen meenemen. Misschien is die zelfs wel het mooiste, balen!


Hoe ze in de schappen liggen, trekken ze me eerlijk gezegd niet aan. Maar als je de Duo Chalks uit de verpakking haalt, krijg je leuke, doorzichtige kubussen. De een zou het misschien ontzettend saai vinden, maar ik vind het wel wat hebben. Ik heb de kleuren C01 Love me Gender, de combinatie van oranje met taupe met warme ondertoon en C03 Boys are Back met de combinatie lila en donkergrijs.

Doordat ze in een plastic tasje zaten, zijn ze heel wat heen en weer geschud. Ik schrok een beetje toen ik ze eruit haalde, maar gelukkig was er alleen wat tegen de dekseltjes aangekomen en was er niks beschadigd. Ik moet zeggen, ookal zijn die kubussen doorzichtig, als je de deksel eraf haalt, dán is het pas genieten. Die shimmers en kleuren, echt prachtig, look!

Oké. Toen ik dit zag, kon ik echt niet wachten met swatchen. Vooral naar de oranje kleur was ik erg benieuwd. Ik vind hem nog steeds erg apart, maar mooi. De taupe kleur viel me een beetje tegen, ik had verwacht dat hij wat meer kleur af zou geven, erg jammer! De andere drie kleuren doen echt hun werk, leveren prachtige kleuren, met hele mooie shimmers ( die overigens niet goed op de foto te zien zijn, door het slechte licht ).
Ik had gehoopt dat wanneer ik ze nat maak, de bruin wat intenser zou worden, maar helaas scheelt het niet veel. Alleen bij de zwarte kleur vind ik het veel schelen. Nat haalt overigens wel het shimmer effect weg, zonde.

Ik werd hier happy van, dus ik begon enthousiast met looks. Ik besloot om de duo's alleen sámen te combineren, niet alle vier door elkaar. Wel heb ik highlighter gebruikt, verder niks. Maar men, ik vind ze echt lastig om mee te werken. Met een droge kwast valt het bijna niet te doen, dus ik zou je kwast een beetje vochtig maken. Eerlijk gezegd vind ik het dan nog steeds lastig, dus de looks zijn niet echt mooi geworden, helaas.. En alsof dat nog niet erg genoeg was, wou het stomme licht niet mee werken, grrr! Hier alsnog foto's van de looks.
De look met taupe en oranje. Rechts met flits en links zonder flits. 
Oké, mijn excuses voor de slechte foto rechts, maar beter kreeg ik het niet.. Zoals jullie zien heb ik ineens last van heel veel mee-eters, iemand tips?
Tja, ik ben er niet tevreden over. Ik vind ze niet slecht, maar ik had wat meer verwacht van mezelf, jammer! Misschien dat ik er eerst maar even mee moet oefenen, want het zou zonde zijn als ik ze niet kon gebruiken, want de Duo Chalks blijven prachtig. Hier een foto, die 'perongeluk' is onstaan tijden het maken van de foto's van de looks. Zelf vind ik hem wel gaaf. Jammer dat de lila ooglook niet op het andere oog zat, dan was hij echt compleet! De compositie heb ik niet zelf zo gedaan, helaas heb ik de foto krap genomen.

De Duo Chalk zijn tijdelijk bij het Kruidvat verkrijgbaar, ze liggen momenteel in de schappen. Ze kosten slechts €2,99 per twee stuks, die prijs is leuk, toch?! Om de prijs hoef je dus niet te twijfelen en de kwaliteit is toch wel erg goed. De duo's zijn in drie verschillende sets verkrijgbaar.

Liefs,
Amber

15 opmerkingen:

  1. Wauw wat een leuke oogschaduws!
    Ik had ze ook al zien liggen maar ik vond ze toch niet zo..
    nu ga ik ze denk ik toch halen!xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ze zijn echt mooi !
    die laatste foto is gaaf zeg <3
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, de kleuren vind ik echt heel tof. Vooral de bruin/taupe kleuren. Mooie foto die laatste! Leuke review ook. :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind ze er goed uitzien! Ik wil ze toch ook nog gaan halen :)
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mooie kleurtjes, leuke look heb je er mee gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. mooie looks Amber! Ik heb de roze/zwarte kleurtjes! love it! Ze zijn heel goed gepigmenteerd! xliefsss

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ziet er prachtig uit! ik hou van de kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kleurtjes! En je oogschaduw looks vind ik heel leuk, staan je mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wauw ! staan je mooi,
    je laatste foto is echt mooi!

    liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leeuk! En die laatste foto is echt mooi! Ik follow je, follow je ook terug? :D www.parisandroses.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. super leuk zijn ze! ik moet nog even wachten want hier liggen ze nog niet in de winkel.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke kleurtjes! Die laatste foto is echt mooi! ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.