woensdag 4 april 2012

PolyvoreOké, ik heb echt geen idee of deze website bekend is onder de beauty/fashion bloggers, maar ik móest het gewoon even delen. Ik ben nu in ongeveer een halfuurtje lid, but i love it.


Polyvore is een website waar fashion liefhebbers hun stijl aan elkaar kunnen laten zien door middel van collages. Ik las op de site dat zij maandelijks 15 miljoen  bezoekers hebben en er zijn 44 miljoen collages gedeeld over het web.

Zelf vind ik het altijd geweldig om naar leuke collages te kijken en lekker weg te dromen, hoe die outfit mij zou staan. Er staan echt genoeg collages op, waardoor je uren op Polyvore kan blijven hangen. Elke dag komen er natuurlijk zat nieuwe bij, dus je hebt sowieso elke dag wel wat te doen. ;)

Behalve dat dat heel leuk is, kun je gemakkelijk een eigen collage maken. En ja guys: echt gemakkelijk! Natuurljik wordt het de eerste keer niet gelijk zo mooi als al die duizenden die je op de site ziet staan, maar ze maken het je echt makkelijk!

Geloof me of niet, maar doordat ik zo lang al die collages aan het bewonderen was, heb ik zelf nog niks gemaakt. Ik ga dus terwijl ik deze post aan het maken ben, mijn eerste collage maken en ik zal het jullie laten zien, niet stap voor stap, want dat zijn té veel foto's.

Je kunt echt uit duizenden templates kiezen, waardoor je collage er al gelijk super uit ziet. Look! Deze zou erg mooi zijn voor beauty producten.

Ik heb nu even snel mijn eerste collage gemaakt. Ik zou echt alle items uit de collage wel willen hebben. Wat erg handig is, dat je te zien krijgt waar je het kunt kopen en de prijs. Helaas liggen de meeste prijzen dik boven mijn budget, maar ach, dromen mag, toch? Het meisje in het fotolijstje heb ik gekozen, omdat ik denk dat die outfit haar mooi zou staan.

Mijn collage is nogal 'safe', want je kunt natuurlijk ook lekker van alles bij elkaar stoppen wat totaal niet bij elkaar staat. Alles mag, zolang jij er maar plezier in hebt.
Je kunt elkaar net zoals bij Tubmlr etc. volgen! Mijn naam is: ambervandijl, so don't be afraid to follow me,

Liefs,
Amber

9 opmerkingen:

 1. ik gebruik polyvore ook altijd voor m'n collage's, ik vind het altijd heel handig en leuk om te doen! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supergaaf! ik heb het ook en gebruik het de laatste tijd steeds meer! Ik kan er echt úren mee bezig zijn! heerlijk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hee zou ik miss je mail mogen? wou je dingen vragen over de meeting (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik ben hier ook zo verslaafd aan! Ge-wel-dige site

  xoxo Sootjeelina <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik Polyvore ook wel vaak en het is echt leuk ! (: x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wist geeneens dat je zulke mooie collages kon maken met polyvore haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.