donderdag 22 maart 2012

Project: W.I.C Herôme

Ik werd helemaal vrolijk van dit weer, dus ik ben lekker in de tuin gaan zitten swatchen. Normaal ga ik altijd experimenteren met make-up, maar deze keer was nagellak aan de beurt. Ik heb geen rare creaties gemaakt, maar ik ben wel verder gegaan met mijn W.I.C. Herôme projectje. 

Erg toepasselijk, maar vandaag waren er lekker zomerse kleuren aan de beurt, nice! Het einde nadert al in zicht en helaas zal één kleur niet op het wiel passen. Hoe ik dit ga oplossen horen jullie in het volgende deel.

Maar goed, over de lakjes. Vandaag waren de roze tinten aan de beurt. Verkrijgbaar in de kleuren (v.l.n.r.) Rome 76, San Fransisco 75 en VenIce 74.

Naar VenIce en San Fransisco was ik eerlijk gezegd niet echt nieuwsgierig, het zijn niet echt 'mijn kleuren'. Rome daarentegen vind ik echt een prachtige kleur hebben. Een lekkere roze kleur, die in de zomer echt prachtig staat als je net wat bruiner bent.

Jullie hebben al erg veel kleuren voorbij zien komen, maar we zitten dan ook al op 2/3, nog één rij van zeven lakken te gaan dus! Dit zijn alle kleuren die we tot nu toe hebben gehad. Ik vind echt dat er prachtige kleuren bij zitten. Als je namen van de vorige kleuren wilt weten, moet je of even e-mailen of terugzoeken in de berichten.

We zitten al tegen het einde en ik vind het erg makkelijk dat ik nu alle kleuren getest heb. Ik raad dit je aan als je veel nagellak hebt, want het is ideaal om de nagellak te matchen met je outfit.

Liefs,
Amber

17 opmerkingen:

 1. super mooie kleurtjes!
  een nagellakwiel is echt handig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. waaauw! Ik vind San Francisco echt prachtig! Waar heb je die nagelwielen gekocht? Ik heb best veel nagellak en ik denk dat het ook wel handig is voor mij;p
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Rome is heel mooi, die kleur is perfect! En nagelwielen zijn inderdaad wel handig. :'D

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.