zondag 22 januari 2012

My W.I.C. project/ part four

Vandaag staat het W.I.C. project weer op het progamma. We hebben al tien prachtige lakken voorbij zien komen en vandaag is het de beurt aan het elfde lakje. Dit lakje kon ik niet bij een andere kleur passen, dus deze wordt speciaal in de spotlight gezet! Het is echt bleh, bleh weer, waar ik niet echt bepaald vrolijk van kan worden. Net alsof de lakken het in de gaten hadden, lag er toevallig een lekkere knalkleur op het progamma. Bij deze kleur moet ik vaak aan Nederland denken, het WK/EK, Koninginnendag, etc. , maar deze lak bewijst het tegendeel voor mij. Het lijkt in sommige lichten zelfs een pastel kleurtje. Zo sweet.

Door mijn vooroordelen zag ik er tegen op om dit lakje te swachten en te bespreken. Ik vind oranje echt een kleur die je alleen draagt bij Nederlandse feesten/tradities ( sorry! ). Toen ik het lakje goed in het licht ging bekijken, vond ik toch dat ik deze kon onderscheiden van mijn andere oranje lakken. Deze heeft iets zomers en is in mijn ogen zelfs een soort pastel tint. Helaas, door het slechte licht, kon ik dit niet goed over brengen op de foto's. Maar als je binnenkort naar de Etos gaat, daar verkopen ze ze nu tijdelijk, moet je hem echt eens even goed bekijken. Het lakje heeft de naam Rio de Janeiro 88  gekregen.

Is het geen beauty? Ik denk dat dit bij een lichtere huidskleur vrij chique kan overkomen en bij de wat bruinere mensen als een echt knal kleurtje. Ik weet ook zeker, wanneer ik weer lekker bruin ben in de zomer, ik dit lakje vaak ga dragen. En behalve als gewoon lakje, uiteraard óok voor de Nederlandse tradities, want hé, het blijft de mooiste oranje die ik heb, en oranje is oranje, toch? ;)

We hebben met deze er bij opgeteld, nu al 11(!) lakken van de 21 lakken gehad. Dat betekend dat we helaas al weer op de helft zitten. Ik zie nu wel in, wanneer ik mijn nagellak allemaal op een nagelwiel heb, ik veel sneller een kleur kies, die ik normaal niet gebruik. Voor mensen met veel nagellak is dit dus echt een aanrader. Nog even alle elf de kleuren op een rij.

Tot nu toe ben ik over elk lakje redelijk te vreden. Ondanks dat je veel kleuren met dezelfde kleur ondertoon hebt, verschillen ze allemaal. Er zitten prachtige glitter lakken tussen en mooie, matte lakken.

Ik denk dat het de meeste van jullie al is opgevallen: ik heb een geheel nieuwe lay-out! Ik ben er nog druk mee bezig en er zullen veel veranderingne komen. Ook is eindelijk de nieuwe naam bekend: Beautyzoom. Ik schrijf veel revieuws, waar ik als het ware 'inzoom' op de producten. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Liefs,
Amber

10 opmerkingen:

 1. je layout is heel erg mooi ! bravo.
  en het lakje ziet er ook erg leuk uit.
  ik volg je, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuk!
  Ik ben druk bezig meid, met je lay-out.
  Morgen maak ik hem echt af, vandaag heb ik het te druk.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleur! Ik moet toegeven dat ik hem ook alleen op feesten zou dragen, maar hij is toch leuk :D En trouwens, op je reactie: ik vind het een hele fijne shampoo en ik heb zelfs van sommige mensen gehoord dat hun haar er écht voller en glanzender van wordt. Ik kan hem dus wel aanraden :D En ik hou je op de hoogte hoor :D Kan alleen wel een tijdje duren, omdat veel producten nog lang niet op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Binnenkort plaats ik een tag, hierheen heb ik hou getagd!
  haha, Liefs. x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey, de tas is van de primark voor 14 euro me portemonnee komt van de tovli voor 10 euro :D!
  LOVE smnth-s.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.