woensdag 18 januari 2012

My W.I.C. project/ part three

Het gaat hard, maar deel drie van mijn kleine projectje is al weer aangebroken. Ik blijf me over sommige lakjes verassen. Voor mensen met veel nagellak is dit een absolute aanrader, erg makkelijk voor als je je nagellak combineert met je outfit, zo als mij. En het is ook nog eens erg leuk om te doen. In het deel twee schreef ik al dat ik vandaag twee ondertoon kleuren ging behandelen, omdat ze beide maar twee lakjes bevatten. Het zijn niet kleuren die je zou combineren, maar zo is nou eenmaal de volgorde in de doos. En wanneer je het geheel bekijkt, of alle swachtes op het eind, is de volgorde heel logisch gemaakt, vind ik dan. De swatches zijn -door mijn schuld..- helaas niet mooi opgedroogd, maar je kan alsog zien dat het geweldige lakjes zijn, kijk maar mee!


Vandaag ga ik de volgende vier lakken aan jullie laten zien. De namenn zijn genoemd in volgorde van de foto: New York 94, Vienna 97, Milan 111 en Canberra 108. Ik kan het niet met zekerheid zeggen, maar volgens mij bevatten veel  namen van de lakken een plaatsnaam. We hebben nog een hoop lakken te gaan, dus daar hoor je later meer over. Wat ik trouwens nog niet had verteld, is dat alle lakken het superschattige merkje op de dop hebben. Ik vind dat echt luxe uitstralen.

Nu door naar de swachtes. Zo als ik zei, zijn de swachtes door mijn schuld, helaas niet zo erg mooi geworden.. Ik was te vroeg met voelen of ze te droog waren en op de paarse lakjes heb ik perongeluk een plaatje gelegd, i'm sorry! Ondanks dat vind ik, dat je de lakken nog steeds goed kan beoordelen. Best fijn zulke grote nagels, haha. New York zit eigenlijk al goed bij mij, omdat ik fel rode lakken echt prachtig vindt. Vienna vind ik ook heel erg mooi, ik heb nog niet veel donerorke nagellaken gezien die in mijn smaak vallen, maar deze gelukkig wel. Milan is niet echt mijn ding, ik heb het niet zo op paars, waarom weet ik niet. Ik vind het ook een beetje een saai kleurtje, maar wie weet kan ik hem gebruiken voor een leuke nail-art. Canberra daar en tegen vind ik echt een prachtige lak. De glittering is echt schitterend! Ik weet zeker als ik dan een keer een paars lakje ga dragen, dat dit 'm wordt!
Aren't they lovely? Hier zitten weer twee lakken tussen waar ik echt helemaal gek van ben. De andere lakken zijn altijd handig te gebruiken, dus die bewaar ik zeker. De lakken zijn bij verschillende parfumeries te verkijgen tussen de 7 en 8 euro. Misschien een wat duurdere investering, maar het is je geld zeker waard, als je een echte nagellak fan bent.

Liefs,
Amber

7 opmerkingen:

 1. supermoooi! Vooral de donkerrode is prachtig vind ik!! Zo eentje zocht ik nog!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt echt wel leuk blogje !! Doe zo voort !


  http://elinedumonghphotography.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die licht rode is echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurtjes, ik vind ze ook heel fijn!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren. Ik geen lakjes van W.I.C.

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.