dinsdag 17 januari 2012

My W.I.C. project/ part two

In dit artikel konden jullie lezen over mijn projectje en de swatches van de eerste drie lakken. Vandaag zijn de volgende drie lakken aan de beurt, alle drie met een blauwe ondertoon. Over één lakje twijfelde ik of at ik hem bij blauw of paars moest rekenen, maar ik heb hem voor jullie toch tot blauw gerekend. Ook over deze drie lakjes ben ik weer erg te spreken. Twee lakken dekte na één keer(!) en de andere had twee lagen nodig, misschien zelfs dat drie iets mooier is. Vandaag dus de lakken met blauwe ondertoon! Volgende keer doe ik twee kleuren in één keer, dus houdt me site vooral in de gaten.Dit zijn de lakken waar het vandaag om gaat. Alle drie met een blauwe ondertoon, maar stuk voor stuk zijn ze een wereld van verschil. De namen van links naar rechts: Bogota 121, Honolulu 119 en Frankfurt 120. De kleuren liggen dus allemaal bij elkaar qua getallen. Frankfurt is een plaatsnaam, maar zijn jullie de aparte namen al opgevallen? In het eerste deel hadden ze ook al van die leuke namen, i like!


En nu de swatches! Bogata heeft echt een prachtige, goude glittering in de lak zitten. Persoonlijk vind ik dit geweldig bij het lakje passen. Een klein nadeel: deze lak heeft minimaal twee tot drie lagen nodig om mooi te dekken. Honolulu vind ik een typisch lakje voor in de zomer, verder niet echt bijzonder, maar wel erg mooi. En een groot pluspunt: hij dekte al na één laag. Ook al is hij niet heel bijzonder, Frankfurt is één van mijn lievelings lakken geworden. Ik vind het echt een prachtige kleur en hij past perfect bij een blauwe blazer van me.

Ik heb tot nu toe zes lakken gehad van de 21. Ik zat lang te twijfelen, maar ben uiteindelijk toch tot een top 6 gekomen: 1. Kuala Lumpur 122, 2. Nairobi 123, 3. Monaco 125, 4. Frankfurt 120, 5. Bogota 121 en 6. Honolulu 119. Wat mij opviel is dat de lakken met een grijze ondertoon toch mijn voorkeur hebben. Ik ben denk ik gewoon niet zo van de kleur. Al vind ik fel rood prachtig. Hier onder een foto van alle zes de swatches op een rij, met erin mijn top 6 vermeldt. Dus niet raar opkijken dat er twee getallen zijn omgedraaid, haha.
Met mijn top 6 erin vermeldt

Dit was deel twee van my W.I.C. project, hoe vinden jullie het tot nu toe? Ik vind het in ieder geval super leuk om te doen. Zo als ik in de intro al zei, komen er in deel drie twee kleuren tegelijk, omdat ze beide maar twee lakken bevatten. De lakken zijn bij verschillende parfumeriën/drogisten/winkels te koop en kosten tussen de 7 en 8 euro. Maar het is zeker het geld waard.

Liefs,
Amber

5 opmerkingen:

Copyright © 2015 Beautyzoom.