vrijdag 13 januari 2012

My W.I.C. project

Twee dagen geleden plaatste ik een post van mijn bestelling van Boozyshop.nl. Ik kreeg veel positieve reacties en daarvoor wil ik jullie bedanken, bij deze! Ik heb toen verteld wat ik van plan was met mijn twee nagelwielen en bij mij is het meestal van uitstel komt afstel. Daarom ben ik dus vandaag al begonnen met mijn kleine projectje. Ik ga ze per kleur tint reviewen. Ik heb besloten om helemaal rechts onderaan te beginnen en dan naar boven te werken, naar de wat lichtere kleuren. Ik heb het maar even een project genoemd, want ik heb echt geen idee hoe ik het anders moet noemen, haha. Als jullie een leuke naam er voor weten, wil ik dat graag horen. Vandaag ga ik de grijs tinten aan jullie laten zien. Omdat het in mijn kamer erg lastig is om mooie,scherpe foto's te krijgen, heb ik op verschille plekken foto's gemaakt. Als ik foto's in mijn kamer maak móet ik de flitser aanzetten en voor close-up foto's is dat erg lastig, meestal krijg ik de schaduw van de lens op de foto. Ik hoop niet dat het jullie stoort dat het op verschillende plekken is, want jullie hebben nu wel vele betere foto's. Kijk mee naar de swatches!


Dit is hem dan, mijn trots, haha. Ik ben er echt heel erg blij mee, alleen gebruik ik hierdoor me andere nagellak veel minder. Er zitten veel verschillende kleuren in en ze zijn voor zo ver het kon op kleurtint gesorteerd. Zo als ik al zei begin in rechts onderaan, met de drie lakken met grijze ondertoon. Er staat een kruisje bij ;) De kleuren heten van links naar rechts: Kuala Lumpur 122, Nairobi 123 en Monaco 125.
W.I.C. zijn in sommige parfumeries te verkrijgen voor 7,- of 8,- euro p.s

Ik heb een foto gemaakt na één laag. Op nagelwielen is het altijd exta moeilijk om een nagellak in één keer te laten dekken door het plastic. Toch is het Nairobi 123 gelukt om het prachtig te laten dekken na een enkele laag. Echt geweldig! Kuala Lumpur 122 die had wat meer moeite en die heeft nog een laag nodig. Monaco 125 vind ik hier net op een glitterende topcoat lijken, maar na nog een laag hoopte ik dat dat effect zou verdwijnen.
De drie lakken na één laag
Omdat één laag niet genoeg was om Kuala Lumpur 122 en Monaco 125 te laten dekken, besloot ik om ze álle drie nog een laag te geven. Nairobi 123 was al erg mooi gedekt, maar een tweede laag kan nooit kwaad. In principe vind ik het voor Nairobi niet veel schelen, maar het is wel extra beschermd. Voor Kuala Lumper en Monaco scheelt het enorm, na twee lagen zijn ze echt prachtig gedekt.
Zijn ze niet mooi? Deze fotos vind ik stiekem best goed gelukt
Deze drie kleuren heb ik alle drie nog niet gebruikt sinds ik het pakket heb mogen ontvangen. Ik weet zeker dat ik ze binnenkort wel ga dragen. Al vind ik Monaco meer een lak voor een feestje of iets dergelijks. Wel moet ik bekennen dat ik Kuala Lumper donkerder vind lijken dan hij in het potje leek. Dit is voor mij geen enkel probleem, maar het is niet ideaal als je dacht de perfecte kleur te hebben gevonden.

Deze lakjes zijn een prachtige opvulling voor mijn stash en ik weet zeker dat ik ze vaak ga dragen ( vooral Nairobi ). Een nadeel van deze lakjes is dat ze wat langer de tijd nodig hebben om echt goed te drogen. Maar een groot voordeel is dat ze snel en mooi dekken en je geen lelijke strepen krijgt. Ik raad de lakken van W.I.C. Herôme zeker aan als je een goed dekkende en mooie lak zoekt.

Liefs,
Amber

15 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi! En ik ben echt jaloers op je WIC-lakjes haha, wat veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nairobi is echt een super mooi kleurtje! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes en lekker veel ^^! Ik heb er ook een paar =]!

  xx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wauw prachtige kleurtjes!
  vooral die grijze
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kuala Lumpur en Nairobi vind ik echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldige kleurtjes! vind ze allemaal super
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw super! Ik heb nummer 75 San Fransisco van die collectie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, die lichtblauwe is prachtig! Ik hou van Herome lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Waauuw' Echt supermooi!
  Je blog is trouwens echt superleuk!
  Stom dat ik hem niet eerder had ontdekt ;)

  xMelissa
  thefashionblogofmelissa.blogspot.com

  ( follow back ? )

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.