woensdag 15 februari 2012

Review: Lush Bath Ballestic Rocketeer

Herinneren jullie mijn eerste Lush aankopen nog? Ik kon niet wachten om ze uit te testen.. Natuurlijk heb ik de producten allang gebruikt en ik kan zeggen: ik gebruik ze met veel plezier. Binnenkort komt er sowieso nog een review over de Lemony Flutter, maar nu eerst de Lush Bath Ballestic Rocketeer. Ik vond het zonde om hem te gebruiken, want als ik eerlijk ben, ik zou hem zo als decoratie in me badkamer laten liggen. ;')

Rocketeer is een soort bruisbal, maar euhm, dan is het geen bal.. Een bruistablet dan? Iedereen noemt het anders en ondanks de vorm; noem ik het een bruisbal. De geur trok eerlijk gezegd niet mijn aandacht, in de Lush winkel ruik je zo veel lekkere producten, dat je de geuren bijna niet kan onderscheiden, tenzij je er met je neus in zit. Wat mij wel opviel, was het uiterlijk. Een mooie blauw, met prachtige glittering, i like. Ik was zo stupid om alleen een foto van het kleine stukje te maken, dus als je het geheel wilt zien, klik dan hier.

Zo als ik zei, heb ik een maar een stukje gebruikt. Ik vind het zonde om 'luxe' en grote badproducten in één keer te gebruiken, dus meestal breek ik er dan een stukje van af, als dat mogelijk is. Hier was dat goed mogelijk en ik kon precies een raket er van af breken. De grootte kun je ongeveer inschatten met de grootte van mijn hand. Zo als je ziet geeft het nog al af, wat ik altijd een minpunt vind. Maar het blijft een beauty.

Na dat ik het water had aangezet, kwam er een klein laagje te liggen. Het viel me op hoe snel de bruisbal het opnam en ging schuimen. Ik vond het echt fascinerend om te zien, ik denk dat ik in totaal wel 1000 foto's heb gemaakt en nog steeds vind ik het super om naar die foto's te kijken.

Eerste instantie vond ik het zo leuk om naar te kijken, dat ik bijna vergat om foto's te maken! Gelukkig werd ik snel uit mijn droom gewekt, doordat ik mijn camera bijna in het water liet vallen, oeps! Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het water helemaal zou gaan verkleuren, maar de foto's bewijzen het tegendeel. Ik kan trouwens over elke foto wel een hele beschrijving geven, maar de foto's zijn veel leuker -vind ik dan.
Eerste instantie schuimde het alleen rondon de bruisbal, maar later kwam er toch wel wat meer schuim van af, wat helaas wel weer snel weg was. Hier komen de foto's, geniet er net zo van als ik.



Oké, voor het eerst was ik dus écht tevereden met mijn foto's. Natuurlijk is er nog een hoop te verbeteren, maar voor nu ben ik er blij mee. Zo als je kunt zien schuimt de Rocketeer op sommige foto's aardig goed, maar dit was helaas vrij snel verdwenen.

Rocketeer is níet meer verkrijgbaar, helaas. Je kunt vast wel soortgelijke producten bij Lush vinden, dus een kijkje nemen is zeker de moeite waard. Als je het merk nog niet kende, zou ik er zeker wat van aanschaffen. Sinds ik er producten van heb, wil ik steeds meer. Heeft iemand toevallig ervaringen met de Rocketeer? Ik heb er namelijk verder nooit wat over gelezen. Let me know!

Liefs,
Amber

9 opmerkingen:

  1. super leuke review, ik hou van de producten van lush!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk product!
    En wat zijn die kleuren prachtig (:

    Liefs' x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat een prachtige foto's! Ze zijn idd echt super goed gelukt! Ik heb er zelf ook wel nog nooit van gehoord & ook nog nergens gelezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat vet, en erg mooie foto's inderdaad! Grappig dat het water ook helemaal verkleurd! Hij lijkt mij erg fijn. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. waaauw dat ziet er echt supervet uit! daarvan wordt in bad gaan ineens een stuk leuker ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er super mooi uit. Ook gaaf hoe het helemaal gaat schuimen. Erg mooie foto's heb je gemaakt. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.