zondag 12 februari 2012

Limeted Edition: 'Marble Mania' by Essence

Zo schreef ik vorige week een artikel over een LE van Essence, zo schrijf ik deze week alweer een artikel over weer een nieuwe Limeted Edition. Als ik zeg dat Essence en Catrice de laatste tijd lekker bezig zijn, met LE's, publiciteit en producten, denk ik dat veel het met me eens zijn. De naam van deze LE spreekt me heel erg aan, ik moest gelijk aan die mooie patronen denken. Toen ik de producten bekeek, vond ik het een beetje nage-aapt van Catrice, maar dat neemt niet weg, dat ik er ontzettend nieuwsgierig naar ben.


"Trendy, lekker gek en helemaap hip: geïnspireerd door de spectaculaire marmereffecten introduceert Essence in Maart en April 2012 de trendeditie "marble mania". Liefhebsters van marmertinten, en ongewone texturen kunnen met deze look genieten van multidimensionale effecten. Mascara, oogschaduw of lipgloss - de marmereffecten zorgen gegarandeerd voor opschudding! Verschillende kleuren samengevoegd tot één unieke 'marble' look- het wordt weer lente!"

Zo als altijd vind ik dat ze weer een leuke tekst hebben om de LE te introduceren. Ze kregen mij hierdoor heel erg nieuwsgierig en het beloofd veel. Ik ben klaar voor de lente, jullie ook?

Ik kreeg maar liefst vijf foto's binnen van lipgloss, maar helaas zullen er maar twee verschijnen in Nederland. Ik zal alle foto's laten zien -voor de nieuwsgierigen onder ons. De twee laatste lipglossen zullen in Nederland verkrijgbaar zijn. De lipgloss met onranje ondertoon krijgt de naam 01 Coral Whirl en die met roze ondertoon 02 Peach and Mix. Ik vind het heel jammer dat de gloss met bruine ondertoon niet verkrijgbaar is, want die lijkt me erg mooi.
Lipgloss €1.99,-

Toen ze zeiden dat zelfs de mascara hetzelfde effect zou krijgen, werd ik erg nieuwsgierig. De mascara krijgt een zwart met zilveren textuur, genaamd 01 Michael's Black or Silver. Deze ga ik zeker weten halen, die heeft me erg nieuwsgierig gemaakt, de buitenkant ziet er namelijk erg gaaf uit!
Mascara €2.79,-
Natuurlijk konden ze niet achterblijven op Catrice en hebben ze een prachtige collectie oogschaduws gecreeërt. Er zijn er in totaal drie en die komen -gelukkig- allemaal naar Nederland. De kleuren zijn heel mooi en apart. De namen van links naar rechts: 01 Seriously Mixed Up, 02 Let's Get Twisted en 03 Swirl it, Baby!. Deze wil ik alle drie zeker weten bemachtigen, die kleuren zijn geweldig.
Oogschaduw €2.79,-

Behalve de geweldige oogschaduwen hebben ze ook een prachtige blush, genaamd 01 Swirlpool geproduceert. Zelf heb ik al een favo blush, maar ik kan me zeker voorstellen dat hier veel mensen op zaten te wachten.
Blush €3.29,-


Een nieuw product: een nagelkit-setje. Ik vind hem echt super schattig. Zeker handig voor de mensen die vaak nail-art maken voor eventuele reizen.
Nagelkitsetje €2.29,-
En als laatste, de bekende lakjes van Essence. Van links naar rechts 01 Rasperry Swirl, 02 Who is Mr. Brown, 03 Silver Twister en 04 Peaches. Geen hele bijzondere kleuren, maar 01 en 02 vind ik wel erg mooi.
Nagellak €1.79,-

Zelf ben ik erg benieuwd naar de producten, vooral de oogschaduws mascara spreken mij aan. Wat spreekt jullie het meest aan en wat absoluut niet?

Liefs,
Amber

6 opmerkingen:

 1. wow, die oogschaduw en blush ziet er fantastisch uit! mooie collectie :) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk! ik vind de roze lipgloss zo gaaf! ben benieuwd of al die LE's snel in de winkel liggen voordat mijn geld weg is haha!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me best een leuke collectie, maar ik ben zoals gewoonlijk voor de nagellak (:.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die nagellakjes zijn leuk! En mijn blouse is van Monki. (:
  X

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.