donderdag 16 februari 2012

Persoonlijk: Berlijn!

Ik was van twee tot en met vijf Februari in Berlijn te vinden, en my god, wat is die stad super! Ik had er nog veel langer willen blijven en ik ga van de zomer waarschijnlijk dan ook terug. Ik kan uren doorschrijven over deze geweldige stad, maar ik laat jullie liever wat foto's zien die ik heb gemaakt, enjoy.De volgende foto's zijn zo maar wat random foto's. De meeste zijn zelfs vanuit een bus gemaakt; we gingen een tour doen, maar met die -14 vond ik het een beetje te koud om buiten uren foto's te maken, mwauha. Sorry daarvoor, ik hoop dat jullie alsnog van de foto's kunnen genieten.

Hét bed. Zie je dat kleine, gele dingetje waar een rood rondje omheen is getekend? Dat was zo een lekker Ritter Sport chocolaadje!
De wastafel, i liked. De vergrootspiegel rechts was voor mij een hele uitvinding. Ik wist wel dat het bestond, maar ik wist niet dat het opmaken zo veel makkelijker werd. Daardoor heb ik nu dus een supermooie spiegel weten te scoren ( in Berlijn zelfs nog ). Ik zal hem binnenkort laten zien!
Me moeder wou zich net gaan opmaken. Ze vermoordt me waarschijnlijk als ze ziet dat ik deze foto erop heb gezet, want ja; ik ga ook niet graag zonder mijn beauty ritueel op de foto (al ken ik geen schaamte). En ze moest naar de kapper. Ze was erg chagrijnig toen ze had afgebeld, want zoals je ziet is haar pony vrij lang. En over mij; tja, gekke momentjes, laten we maar zeggen..
Op het balkon. Ik baal ervan dat je geen ver uitzicht op de achtergrond had of zo, alleen aan de andere kant, maar daar had ik toch even geen erg in.
De eerste avond gingen we gelijk al de stad in: twee beautyliefhebbers die een hotel midden in de stad hebben, ja, dat kan alleen maar winkelen worden. Volgens mij zat Galeries Lafayette echt op 5 minuten loopafstand, dus daar gingen we naar binnen. Nog geen vijf minuten later zat ik in een visagisten stoel bij het merk Bellápierre. De verkoopster was echt heel aardig en spontaan, vroeg naar mijn naam en of ik veel met make-up deed, etc. Dat bleek goed te helpen, want we hebben daar voor maar liefst €300,- euro uitgegeven, oops! Niet alleen ik hoor, mijn moeder is ook schuldig. In dit artikel kun je een eyelook zien, met een product die ik er van de verkoopster gratis bijkreeg. Ik kreeg maar liefst twee gratis artikelen en heel veel testers, i like.. Maar to the point: ze had me dus opgemaakt, vrij naturel, waar ik om vroeg. Ze is één van de weinige visagisten die een (beetje) rekening heeft gehouden met mijn hooded eyes. Weet je niet wat dit is? Lees dit artikel van Beautylab. De make-up was aan het begin van de avond aangebracht en we kwamen rond 11 uur thuis. We zijn ook nog uit eten geweest en wezen drinken. Helaas hebben de lippen het niet volgehouden.
De mooie gebouwen, het gebroken ijs, een stukje van de muur en meer. En jep, vanuit de bus die reedt..
 Uh.. ja, het was een kwartier pauze. Ik rook niet, ik hoefde geen drinken en eten en iedereen was aan het roken, dus ik verveelde me.. Vandaar deze foto.

Dat waren de foto's. Tenminste, degene die er nog een beetje mooi uitzagen. Want tja, ik kan je vertellen, het is niet ideaal om vanuit een rijdende bus te fotograferen. Maar maakt niet uit, het gaat om de ervaring en die was super! Als jullie meer willen weten, just ask!

Liefs,
Amber


4 opmerkingen:

 1. Waauw! Het lijkt me een prachtige stad! Heel leuk dat je zo'n verslag hebt geschreven! En je make up! Waauw, wat gaaf dat ze dat zo hadden gedaan en dat je zoveel kreeg! haha 300 is echt veel~! Ga je nog laten zien wat je hebt gekocht daar? ben benieuwd!
  liefss

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie foto's! ik hou ook echt van berlijn, ben er een jaartje terug ook geweest. Wij zaten met ons hotel midden tussen alle leuke winkels, dat was genieten hihi!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, ik wist niet dat het er zo uitzag =P. Best wel leuk lijkt het mij eigenlijk ^^! Leuke foto's en ook wel cool dat je foto's hebt van Berlijn zelf ^^! Sommige bloggers doen namelijk alleen maar foto's van zichzelf en dan denk ik, ben je in een mooie stad en heb je alleen maar foto's van jezelf in je nieuw rok bijvoorbeeld =]. Maar jij hebt het leuk gemengd ^^! Leuk reisverslagje zo =]!

  xxx Katy ^^!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga er heen met school! Leuk dat ik een beetje kan zien hoe het er uit ziet. Lijkt me een prachtige stad! Superleuk dat je er bent geweest.
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.