dinsdag 7 februari 2012

Limeted Edition: Season Of Extremes by Essence

In mijn laatste artikel schreef ik over de Limeted Edition van Catrice, waarin zes nagellak topcoats zaten. Essence kan natuurlijk niet achterblijven en heeft ook een speciale Limeted Edition met nagellak. Nagellak is dé beautyaccessoire van 2012, dus ik ben blij dat deze LE's nu allemaal komen. Zelf houd ik niet zo van extreme, dus ik dacht dat deze LE niks voor mij zou zijn. Ik wou geen vooroordelen trekken, dus ik heb het persbericht helemaal netjes gelezen en bekeken.



Essence: "Weg met de verveling! Lente 2012 wordt extreem - extreem kleurrijk! Met de nagellak collectie “season of extremes”, brengt essence twee extreem trendy kleurcombinaties samen. Heldere kleuren worden gecombineerd met subtiele nudes voor een unieke kleurervaring. Of je nu houdt van kleur, parelmoer of nude, je nagels kunnen een gigantische hoeveelheid kleur verwachten. Onbegrensde creatieve mogelijkheden voor een extreem individuele en megacoole look! "


Zoals je op de foto kunt zien, bevat de LE behalve duo-nagellak, ook enkele nagellakken. In totaal bevat deze LE zes duo-nagellakken en acht enkele nagellakken. Zoals je ziet heeft de LE twee verschillende kanten, echt extreem, zoals ze zelf al zeiden en wat nude tinten. Zo als ik zei, houd ik niet van extreem, maar een paar lakken van het extreme gedeelte spreken me toch wel aan. De nude tinten vind ik sowieso altijd al erg mooi.


Ik begin met de enkele nagellakken, om ze zo maar even te noemen. Het bevat vier nude tinten en vier extreme tinten, goed verdeeld dus. Ik heb maar zes namen doorgekregen, dit kan betekenen dat ze het zijn vergeten, of dat er twee lakjes niet zullen verschijnen in Nederland..
De nagellak zijn in drie heldere tinten verkrijgbaar: 01 Little Miss Bright, 02 on the Bright Side en 03 Pimp my bright! en de drie namen van de nude tinten 05 Nude or What?, 07 Nude Rules! en 08 Did Someone Say Nude? Zo als we van Essence gewend zijn, originele en leuke namen.





En nu de duo-nagellakken. Deze vind ik er heel erg leuk uitzien. Zelf heb ik nog geen duo-nagellak dus ik ga er sowieso een kopen van deze LE. Van de duo-nagellakken heb ik wel alle namen doorgekregen, dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. De kleurrijke combinaties bevatten de namen 01 It's Two Bright, 02 Brightmates en 03 We Are All Bright. En de drie zachte kleuren 04 Just the Nude of Us, 05 Team Nude en 06 My Best Nude Friend and Me. Weer hele leuke namen, die passen bij de lakjes. Op deze kan ik niet wachten, hier wil ik er een aantal van scoren.
De LE ligt in April 2012 in de winkel. De enkele lakjes zullen €1,79 gaan kosten en de duo lakken €2,79. Goede prijzen voor zulke leuke lakjes toch?

Liefs,
Amber

7 opmerkingen:

  1. Wat een toffe kleuren zeg !!

    Ik had is een vraagje, hoe kom je aan die Lay-out ?


    Groetjes
    http://elinedumonghphotography.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ben denk ik iets meer weg van de LE van Catrice, maar dat is persoonlijk denk ik.. ik hou iets meer van naturel kleurtjes~!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldige kleuren!
    Ik wil die hele collectie wel aanschaffen!
    Liefs, Charlie

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.