donderdag 23 februari 2012

Bestelling: Ebay

Mijn moeder zei twee weken geleden dat ze nagellak voor me had besteld, heel veel verschillende kleurtjes. Ik dacht: oké, leuk! Ik had natuurlijk al de Herôme W.I.C. box gekregen, dus ik dacht dat daar toch niks tegen op kon. Maar toch, mijn moeder weet me steeds te verassen! Maar liefst vierentwintig lakjes stonden op tafel. Ik vond ze er apart uitzien. Toen ik ze opendraaide, vond ik het een grote verassing..



Er staan geen namen en kleuren op de lakjes, dus ik kan jullie er helaas niet veel over vertellen. Ik heb ze niet zelf besteld, dus ik weet ook niet bij welke verkoper deze verkrijgbaar zijn.

Aangezien het zo veel lakjes zijn, laat ik ze even per kleur zien, die een beetje op elkaar lijken. We beginnen met rood/roze.  Zo als je ziet, kan ik lekker losgaan! Er zit van alles bij; glitter, shimmer en mat, het zit erbij. Ik vind het erg leuk dat het zoveel verschillende lakken zijn van de zelfde kleur, dit kun je goed combineren.

Behalve de prachtig rode en roze lakken, zijn er ook mooie blauwe en groene tinten bij. Kleuren die je vaak gebruikt, erg fijn. Ook deze kleurenserie bevat glitters, shimmers en matte lakken. Ik vind het echt kleuren die je vaak kan gebruiken bij nail-arts, dus ik ga de komende tijd flink oefenen!

En dan de 'overige' lakjes. Zwart en wit zijn natuurlijk altijd handig, maar kleuren zoals goud en zilver ook. Ik vind dat ze echt een perfecte keuze hebben gemaakt qua kleuren, hier kan ik zeker wat mee.

Wat jullie waarschijnlijk al op de verpakking zagen staan, is dat het een Two Way Nail-Art Pen & Brush zijn. Huh wat? Ja je leest het goed. De lakken bevatten een soort pen en een striper kwast, i like! Ik denk dat ik sneller 'de pen' zal pakken, omdat ik daar dunnere lijnen mee kan maken, maar handig is het zeker!

Ik ben echt heel erg blij met alle lakjes. Behalve dat het mooie kleuren zijn, zijn ze ook nog eens handig. Ik kan niet wachten om ze te gebruiken, maar ik ben nu met een soort 'kuur' bezig. Mijn nagels scheuren elke keer af, dus ik heb de extra sterke nagelverharder van Herôme aangeschaft. De instructie: dag 1 aanbrengen, dag 2 een tweede laag aanbrengen, dag 3 de lagen verwijderen en een nieuwe laag aanbrengen, dag 4 een tweede laag etc. Dit moet je twee weken lang doen en na die twee weken moet je het als nagellak basis gebruiken. Aankomende week is de derde week, dus mag ik het als basis gebruiken en kan ik lekker experimenteren, can't wait!

Liefs,
Amber

17 opmerkingen:

  1. waaauw wat gaaf, en wat veel! heeft je moeder dat zomaar voor je besteld dan? superleuk!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw! wat veel:D
    echt ze zien er super leuk uit!x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waw wat een leuke verassing van je moeder!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hihi dankje voor je lange reactie! ik ga even kijjken voor de reviews, ik snap het wel van de bb cream, ik kijk even of het gaat lukken! ik vind het zo lief dat je op alles reageert! zo weet ik dat je het filmpje ook echt gezien hebt ! xxlove

    BeantwoordenVerwijderen
  5. okee, dat is fijn om te weten! heb jij dan ook een stempelsetje van konad en plaatjes van Essence? iig bedankt, ik ga het uitproberen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik heb de kleur goud.
    alleen bij mij doet de pen het niet.
    hoe kan ik dit oplossen ?

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.