zondag 19 februari 2012

Review: Estée Lauder Mascara Sumptuous

Mascara, iets dat ik altijd moeilijk zal blijven vinden. Ik heb nog nooit een 'vaste' mascara gehad, die ik steeds opnieuw kocht. Ik blijf telkens verschillende merken uitproberen om te kijken welke nou het beste bij mij past. Ik heb al heel wat merken uitgeprobeerd, maar Estée Lauder stond nog op mijn lijstje. Nadat ik deze box van Estée Lauder kreeg en de mini mascara had gebruikt, was ik enthousiast, ik wou meer.De mini versie vond ik erg goed. Je kreeg een natuurlijk lange wimpers doordat er niet teveel mascara in één keer afkwam. Ik kreeg duidelijk langere wimpers en meer volume. Klinkt als de ideale mascara, toch? Bij ons in het winkelcentrum hebben we een parfumerie genaamd Parfumerie Abels en daar hebben ze veel aanbod van verschillende merken, waaronder Estée Lauder. Ik hoefde gelukkig dus niet ver van huis om hem te halen. ;)

Op de mini stond geen naam, maar volgens de verkoper was het 01 Sumptuous. Het zou Bold Volume Lifting Mascara moeten zijn en daar geloofde ik wel in, nadat ik de mini had uitgetest.

De verpakking ziet er luxe uit, zoals we zijn gewend van Estée Lauder. De bekende kleuren donkerblauw met goud overheersen bij veel producten, ook bij deze mascara. De binnenkant heeft een mooie, luxe uitziende versiering van het merk. Dat beloofde veel, vooral toen ik zag dat de huls van de mascara goud is. Op de huls staat het logo mooi afgedrukt en waar de naam naast staat.

De borstel bevat zachte korte haren. Voorheen was ik fan van de harde borstels, omdat die vaak minder mascara aanbracht. Door de vorm kun je de uiterste wimpers zelfs goed behandelen, want door de punt kom je daar makkelijk bij. Ik kan voor deze mascara bijna alleen maar pluspunten voor mezelf bedenken. Voor mensen die van een heavy look houden, raad ik deze mascara niet aan, dit is meer voor de mensen met de naturel look.

Wat voor sommige misschien een minpunt kan zijn, is de prijs. De mascara heb ik voor €26.00,- gekocht bij de parfumerie bij ons in het winkelcentrum. De prijzen kunnen enigzins variëren, maar zal rond die prijs zitten. Ik vind de mascara zeker het geld waard en misschien dat dit toch mijn eerste vaste mascara wordt. ;)

Liefs,
Amber

10 opmerkingen:

 1. Wauw, ziet er een goede uit! Hij is wel wat duur...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit, maar vind hem ook duur :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lijkt me een fijne mascara! hij is idd duur, maar hij is het vast waard! de oogschaduwpalettes en lipsticks zijn tegenwoordig ook niet meer goedkoop haha
  xxliefss

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt goed! ik vind hem wel een beetje duur :) mijn lievelingsmascara is eentje van maybelline! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I always get the red bottle maybelline, but I am willing to try something new :) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me een fijne mascara! Misschien ga ik die ook wel halen, ik zoek namelijk nog steeds een nieuwe, haha. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt mij een super fijne mascara! :)
  x.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt heel goed! :)
  Hij ziet er ook mooi uit haha ^^
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. waauw hij ziet er echt heel classy uit!
  Alleen vind ik de prijs een beetje jammer haha :p

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.