zondag 1 februari 2015

Maybelline Color Drama Intense Velvet
Lip Pencil + Color Show Lip Gloss


Het is alweer enige tijd geleden dat er een hype ontstond rondom de Maybelinne Color Drama Intense Velvet Lip Pencils. Er zijn maar liefst 9 kleurtinten te koop, variërend van pittig rood tot een mooie nude tint. Normaal gesproken zou ik voor de felle kleuren gaan, maar toch trok Nude Perfection mijn aandacht.

De Intense Velvet Lip Pencils zijn kleine schattige potloodjes. Door het formaat zijn de lip potloden makkelijk mee te nemen voor onderweg en zijn ze daarnaast ook erg makkelijk in gebruik. Met een potlood kan je namelijk strakke lijnen zetten. De verpakking vind ik erg leuk. Op de dop staan de namen vermeldt.


Alleen het lip potlood vond ik niet zo mooi staan, dus ik besloot om er een lipgloss bij te kopen. De Maybelline Color Show Lip Gloss heeft net zo een schattig formaat als het lip potlood. De lipglosses hebben helaas geen leuke namen, zoals de lip potloden, maar hebben nummers. Dit is nummer 170.


De swatches, het leukste deel van een review. Ik was erg benieuwd of het lip potlood wel kleur zou afgeven, omdat het een vrij lichte tint is. In de winkel heb ik de felle kleuren wel getest, die overigens verbluffend waren, maar van Nude Perfection hadden ze geen tester. Gelukkig is de nude tint net zo goed gepigmenteerd als de rest. De lipgloss is voornamelijk een sheer gloss met glitters erin, perfect voor over een nude tint als die van het lip potlood.


Excuses voor de niet zo flatteuze selfie. Tussen alle drukte van het leren, stage en werk zie ik er niet echt energiek uit. De lip combinatie vind ik echter wel heel erg mooi en persoonlijk vind ik het ook goed bij mijn haar/- en huidskleur staan.


De Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencils zijn te koop voor €6,99. De Maybelline Color Show Lip Gloss is te koop voor €3,99. Voor weinig geld heb je erg mooie producten waar je veel plezier uit kan halen. Daarnaast is Maybelline makkelijk verkrijgbaar bij de meeste drogisten en online webshops.



24 opmerkingen:

  1. Wauw, echt prachtige kleuren! Het staat je echt heel mooi, Am! Mooie foto's heb je ook gemaakt en je schrijft altijd van die heerlijke, duidelijke reviews! Erg fijn om te lezen.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De combi is echt helemaal super, wat een mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De combinatie is inderdaad erg mooi! Staat je goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat staat dat je goed! En wat nou geen flatteuze selfie, je bent pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een combi! Alsof het voor jou gemaakt is!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie combi samen. Staat je super!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben zelf nogal into nude-kleuren, dus deze spreekt me zeker aan! Dringend eens gaan shoppen dus ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze kleuren staan je echt geweldig Amber!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw, ziet er goed uit zeg! Ook niet zo heel duur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het staat je moooi! 3,99 vind ik ook nog heel erg meevallen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie review! Ik heb zelf de donkere kleur Berry Much en vind deze ook erg mooi! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jouw lippen, hé : die zijn perfect! Vind de kleur van het potlood eigenlijk heel mooi op zich, maar met de gloss krijgt het inderdaad die extra punch.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh waauw, wat heb jij mooie lippen! Die kleur staat je dan ook suuuuper.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi!

    Ik heb je genomineerd voor de Versatile Award! Op mijn blog kun je zien wat dit inhoudt! Ik ben benieuwd naar jouw artikel :)

    Liefs, Carmen

    http://lifeloveanxiety.blogspot.nl/2015/03/persoonlijk-versatile-award.html

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi! Ik heb lopen zoeken naar je FAQ pagina zoals je vermeld bij de pagina Contact/PR maar ik kan er niets over vinden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Karen, dat klopt! Ik heb sinds het weekend een nieuwe lay-out online staan en daar is deze niet in mee genomen. Als je nog vragen mocht hebben, kan je altijd contact opnemen met het vermelde mail adres.

      Verwijderen
  16. Deze is super mooi! Staat je ook prachtig!

    Ik heb een hele gave winactie online staan. Je kan een mooie krultang van Remington winnen. Zou leuk zijn als je meedoet :)

    XxX
    www.wendyvansoest.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw wat een enorm mooie producten. Ik wist niet dat die lipgloss zo goedkoop was!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.