woensdag 7 januari 2015

Persoonlijk + kerstcadeaus 2014


Oh my, wat is het lang geleden dat ik een update heb gegeven. De laatste tijd was het sowieso al wisselend op mijn blog, maar nu had ik toch wel even het diepte punt bereikt. Ik heb het ontzettend druk gehad (en eigenlijk nog steeds), zat thuis met een gekneusde knie en ik ben op vakantie geweest. De december maand is een ontzettende leuke, maar vooral drukke maand die ik altijd maar weer moet zien te overleven. Lees verder voor meer persoonlijke praatjes en mijn kerst cadeaus.

Door de drukte begon ik te twijfelen of ik nog wel door moest gaan met bloggen. Het is natuurlijk ontzettend leuk en een echte passie, maar ik wist niet of het nog wel zin had. Ik had er echt geen tijd voor en ik voelde me alleen maar schuldig als ik niks online plaatste. Helemaal verwijderen ging me te ver, dat vond ik zonde van al mijn werk, maar alsnog zag ik het niet zitten om door te gaan. Als ik heel eerlijk ben zit ik nog steeds te twijfelen wat ik ermee aanmoet. Ik wil sowieso blijven bloggen, maar moet ik met een nieuwe blog beginnen, of gewoon doorgaan? Arrgh, moeilijke keuzes!

Naast de drukke tijden ben ik ook heerlijk anderhalve week op vakantie geweest rond de kerstdagen. We gaan al jaren lang met een grote groep op vakantie; mijn ouders, vrienden van mijn ouders en daar de kinderen van, die net iets ouder zijn dan mij. Deze vakantie was voor mij de ultieme kans om uit te rusten en na te denken. Van het uitrusten kwam niet veel, maar ik heb het wel ontzettend leuk gehad. Wij vieren kerst altijd best grootst qua cadeaus. We doen lootjes onder elkaar en de kinderen krijgen vaak wat van alle ouders. Ik ben dit jaar ook weer ontzettend verwend..

Er stonden dit jaar vooral luxe items op mijn lootje, maar als must had ik leren handschoenen opgeschreven. Op de scooter is het altijd vrij koud, dus goede handschoenen zijn altijd wel belangrijk. Gelukkig kent mijn moeder, ahum santaclaus, mijn smaak.


Vorig jaar tijdens de vakantie hebben we allerlei lekkere cocktails gemaakt. We moesten toen improviseren, omdat we geen tools bij ons hadden. Dit jaar kreeg ik dus een leuke cocktail set. En het beste van alles: it's pink!


Tja, dit heeft niet echt omschrijving nodig denk ik zo. Net als veel mensen ben ik een grote muziek liefhebber en ik ben dol op roze gadgets..


Op mijn lootje voor in de groep had ik deze ontzettende lekkere geur van Thierry Mugler gezet. Alien is al jarenlang mijn favoriet en vorig jaar kwamen ze met een leather variant uit. Ontzettend lekker, maar toen had ik er helaas geen geld voor. Op mijn stage hadden ze hem nog staan, dus dat had ik als tip er maar snel bijgezet hihi.


Veel mensen vinden het moeilijk om voor mij een cadeautje uit te kiezen (oke oke, ik snap waarom), dus ik krijg vaak giftcards. Altijd goed, want dan kan ik weer heerlijk shoppen.


Ieder jaar staan er wel make-up items op mijn lootje en dit jaar stond NARS ver bovenaan. Ik wil al twee jaar lang de bekende highlighter en blush, maar steeds kwam het er maar niet van. Ik besloot het maar op mijn lijstje te zetten en ja hoor, mijn moeder kent me echt goed. Ze kocht NARS Albatross en NARS Orgasm voor me. Ik kan niet wachten om ze te gebruiken.


Over dit palette was ik ook al een jaar aan het twijfelen. Leuk, maar voegt eigenlijk niet veel toe aan mijn stash. Een tijdje geleden kwam Naked Basics2 uit, die ik eigenlijk meteen wilde bestellen. Toen ik ze toch eens goed ging vergelijken, vond ik Basics1 net iets mooier. Het palette is ideaal voor als je weg gaat. Klein, compact en met alle nodige kleuren voor een mooie look.


En als klapper op de vuurpijl, iet wat ik nooit op mijn lootje zou durven zetten.. Een gloednieuwe Michael Kors horloge. Hierop was ik echt al jarenlang aan het kwijlen, maar als student met een bijbaantje is dit wel erg luxe. Mijn moeder wist dat ik de horloges van Michael Kors prachtig vind en heeft zelf een mooi exemplaar voor mij gekozen. She know my taste. ;)


Zoals ik al zei: ik ben echt ontzettend verwend. Ik doe dit uiteraard niet om anderen jaloers te maken, maar ik weet dat veel meiden het leuk vinden om de kerstcadeaus van bloggers te zien. Ik ben dit jaar extreem verwend, wat ik totaal niet had verwacht. Ik wil er wel bij zeggen dat kerst natuurlijk niet om cadeaus draait, maar bij ons is dat zo een traditie geworden.

Ik hoop dat jullie allen ontzettende leuke feestdagen hebben gehad en bij deze nog een gelukkig nieuwjaar toegewenst. Ik heb geen specifieke goede voornemens, behalve goed uitzoeken wat ik precies met mijn blog wil.




11 opmerkingen:

  1. Wat leuk om weer een blogpost van je te lezen! Wat heb je veel leuke cadeaus gehad, vooral NARS Albatross lijkt me echt liefde, haha! Die staat ook hoog op mijn verlanglijstje. Fijn om te lezen dat je een goede vakantie hebt gehad, ik zag een aantal foto's voorbij komen op Instagram en het zag er gezellig uit! Ik ben benieuwd wat je met je blog gaat doen... ik zou eerlijk gezegd niet opnieuw beginnen met je blog maar net een andere draai er aan geven en misschien je lay out vernieuwen zoals ik al tegen je zei maar daar help ik je wel bij!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk inderdaad dat een geheel nieuwe lay + planning voor nu de beste oplossing is. Een geheel nieuwe blog vind ik denk ik zonde van al mijn werk. Lief dat je wilt helpen!

      Verwijderen
  2. Jeetje Amber :O Dit zijn toch geen kerstcadeaus meer! Wat een heaven aan prachtige dingen heb je gekregen! Een Nars blush heb ik mezelf in Londen cadeau gedaan, maar van de rest kan ik alleen maar dromen! Super leuke dingen :) En wat betreft het bloggen. Doe het op je eigen tempo. Niks moet, dus doe gewoon wat zelf goed voelt ! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha I know, het was dit jaar ook echt bizar! Ik ben eind november jarig en heb voor mijn verjaardag niet zo veel gehad, als dat als excuus werkt haha. Ah welke blush heb je gekocht?

      Verwijderen
  3. Mooie dingen heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een gave cadeaus heb je gehad zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke cadeaus heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben zelf ook zolang van het bloggen of geweest het is om me te schamen haha! Maar ja, dan weer werk, dan weer een jongen of stappen met vrienden. Ken het ;)! Maar ben pas ook weer begonnen =]! Hopen dat ik de come back volhoud ^^!

    Toevallig had ik ook hetzelfde als jou met het verplicht voelen van een update. Eerst stopte ik er dus ook mee, maar later heb ik toch weer kriebels om te schrijven en dan begint het weer xD.

    Leuke kado's om te zien! Ook jij de beste wensen nog!

    xxx Katy ^^!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik heb inderdaad hetzelfde, fijn dat je weer terug bent!

      Verwijderen
  7. Dat zijn echt hele leuke kerst cadeau's die je hebt gekregen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige cadeaus mop! Je gaat zo blij zijn met Albatross en MK horloges blijven superlang mooi. Orgasm is trouwens prachtig xx

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.