donderdag 6 november 2014

MAC Heirloom Mix stapelreview


We hebben er even op moeten wachten, maar het najaar nadert. Het wordt sneller donker, het begint koud te worden en ook de feestdagen komen dichterbij. Zelf houd ik heel erg van de feestdagen (waaronder mijn verjaardag op 22 november), dus daar leef ik de hele herfst naar toe. Het leukste van het najaar vind ik de prachtige kerst collecties die in opkomst komen. Glitters everywhere! Ook MAC heeft haar kerstcollecties sinds kort in de webshop staan. De MAC Heirloom Mix collectie is daar een onderdeel van. Ik ontving van MAC een aantal producten uit de collectie.

MAC Heirloom Mix is een onderdeel van de grote kerstcollectie van MAC. Behalve deze collectie heeft MAC weer prachtige mini sets en echte must have items. Bekijk de collectie hier online.

MAC PRESSED PIGMENT PRIM AND PROPER
De verpakking van deze collectie vind ik prachtig. Het lijkt op de basic verpakking, maar het geeft net wat extra's door de glitters. Als echte glitter liefhebster kan ik dit alleen maar leuk vinden. Ik ontving een pressed pigment, dat tegelijkertijd mijn eerste pressed pigment is van MAC. Ik weet dat deze erg geliefd zijn, dus ik was hier super nieuwsgierig naar. De kleur is in ieder geval pérfect voor de feestdagen.


MAC MINERALIZE BLUSH SWEET SENTIMENT
De blush was eerste instantie niet zo mijn ding. Ik draag nooit licht/ouderoze blush. Desondanks vind ik de kleur erg mooi en het zal veel mensen ook veel staan. Zelfs ik, als degene die nooit roze blush draagt, draag hem nu regelmatig. Dat zegt heel wat.. ;)






MAC CREMESHEEN LIPGLASS COURTING CHIC
Als laatste ontving ik een lipglass. Ook dit keer mogen we genieten van prachtige glitters. Ik kan hier wel uren naar kijken. De kleur past perfect bij de pressed pigment en is ideaal geschikt voor de feestdagen.


De lipglass bevat een sponsapplicator. Zelf ben ik meer van de spons applicators dan de kwastjes, omdat je hier geen strepen mee krijgt.  Daarnaast brengt het makkelijk en precies aan.


Wauw, wauw. Wat een swatches. Vooral de lipglass verraste me. Ik dacht dat deze leuk zou zijn voor over een rode lipstick, maar hij dekt van zichzelf ook al erg goed. Over het pressed pigment heb ik gemengde gevoelens. De glitters zijn prachtig, maar het pigment valt me wat tegen. Ik ben benieuwd hoe hij in een look uitvalt. De blush bevat daarentegen weer een geweldig pigment.


Doordat de collectie vervroegd online is gekomen, lukte het mij niet om nog op tijd een look te maken. Ik wilde de swatches snel voor jullie online hebben, dus daarom komen er twee artikelen online. Deze met swatches en product informatie en binnenkort komt er een artikel met een look waarin ik de producten gebruik.

Prijslijst:
MAC Pressed Pigment Prim and Proper €22,-
MAC Mineralize Blush Sweet Sentiment €27,-
MAC Cremesheen Glass Courting Chic €23,-

Hoe vinden jullie de kerstcollecties? Zelf ben ik er helemaal weg van en ik kan niet wachten om zelf nog wat moois te scoren. Ik ben benieuwd wat jullie gaan kopen. De collectie is al langer te koop in de webshop en sinds vandaag ook bij alle MAC counters.




18 opmerkingen:

  1. Persoonlijk vind ik de collectie ook erg mooi (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie collectie! De blush spreekt mij heel erg aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig, ik heb zelf alleen de lipstick Tribalist gekocht, ik wou wel veel meer, maar MAC maakt me arm!
    Liefs, Ypie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben heel erg benieuwd naar de look met deze producten! Sowieso die lipgloss ziet er ernstig mooi uit <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de swatches echt super mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Grweldige producten! Ik heb een lipstick besteld! XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat een mooie producten zeg! Die blush vind ik denk ik het mooiste! En die lipgloss, wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige producten ! Vooral de blush en oogschaduw!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het werkelijk een prachtige collectie! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kleurtjes voor de feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Pressed pigments vind ik ook prachtig, maar je moet ze inderdaad niet voor het pigment gebruiken. Meestal breng ik ze aan boven een cream shadow. Zo blijft de glitter goed kleven en krijg je een multidimensionaal effect. Maar de blush: argh, da's liefde!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. ziet er goed uit, ben benieuwd naar je review!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.