maandag 3 november 2014

Mijn week in foto's #16


De week is weer voorbij gevlogen. Het was een drukke, maar leuke week. School is weer begonnen en ik wil vanaf nu mij daar iets meer voor gaan inzetten. Tussen de school en stage dagen door heb ik weer allerlei leuke dingen gedaan.

Dinsdagavond ben ik met mijn familie van mijn vaders kant gezellig ergens gaan eten. We zijn gaan wokken, zodat er voor iedereen wat lekkers bij zat.


Deze smoothie blijft zo lekker.  | Lekker vervelen op school. | Primark shoplog opgenomen.

Deze heerlijke bad en douchegel van Philosophy schuimt zo lekker. Heb zelfs de bubbels uit moeten zetten, anders liep het over.  | Op de fiets naar het werk, scooter stond helaas bij de garage. | Deze gaan mee in bad!


Vrijdag avond deden we een drankspelletje, genaamd bussen, bij vrienden. Mijn ouders waren een weekend weg, dus zaterdag gingen we dat bij mij doen. Daarna ben ik nog lekker wezen stappen.


Zondag ben ik ook nog naar RB Sunday gegaan, maar daar heb ik nog geen foto van. Die houden jullie te goed. Aankomende week heb ik niet echt iets bijzonders op de planning staan. Ik hoop dat jullie allen een leuke week hebben gehad.

Fijne week toegewenst.

5 opmerkingen:

  1. Hele leuke foto's weer! Ik vind je feed zo mooi hé, haha, je bewerkt je foto's altijd zo mooi! Ik vind je mijn week in foto's altijd heel erg leuk om te lezen. ☺ Zo te zien had je een leuke week gehad, dat drankspel heb ik nog nooit van gehoord en Philosophy lijkt me echt heerlijk! Heerlijk wokken, dat heb ik ook lang niet meer gedaan! Ik ben heel benieuwd naar de shoplog van Primark. ☺
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Die showergels van Philosophy wil ik heel graag nog een keer proberen! xx

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.