vrijdag 31 oktober 2014

Lovea Nature haarverzorging'Als je haar maar goed zit,' is een motto dat wij dames vaak gebruiken. Voor een mooie bos haar is de verzorging ervan natuurlijk erg belangrijk. Lovea Nature bracht onlangs twee verschillende haarlijnen uit, met karitéboter en arganolie. Ik ontving de shampoo en conditioner van de Arganolie lijn en het haarmasker van de karitéboter lijn. Karitéboter en Arganolie zijn ingrediënten die wij dames maar al te graag op de verpakking zien staan.

Alle drie de producten bevatten maar liefst 500ml. Dit is natuurlijk ontzettend veel, waardoor je de producten een lange tijd kan gebruiken. De shampoo en conditioner maken beide gebruik van een pomp systeem. Behalve dat dit makkelijk is tijdens het douchen, is dit ook het meest hygiënisch. Je kunt de dop eventueel sluiten door hem dicht te draaien. Zo komt er geen shampoo/conditioner meer uit.
Lovea Nature Brillance Radiance Shampoo 
Deze shampoo is geschikt voor normaal haar. Doordat de shampoo voor 95% is samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong is de shampoo erg mild voor je haren, het reinigt in alle zachtheid. Door de toegevoegde arganolie zullen je haren weer natuurlijk gaan glansen en zal het soepel aanvoelen.
De ingrediënten lijst ziet er goed uit. Er zit wel parfum in de producten. Zelf vind ik dit niet zo zeer een nadeel, ik vind het persoonlijk wel belangrijk dat mijn haren lekker ruiken. Deze shampoo ruikt gelukkig dan ook zalig en zorgt ervoor dat je haren net zo heerlijk ruiken.
Lovea Nature Brillance Radiance Conditioner
Ook de conditioner is geschikt voor normaal haar. En ook is de conditioner voor 95% samengesteld uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De conditioner geeft het haar kracht, zonder de vitaliteit te verliezen. De conditioner maakt het stylen van je haar gemakkelijker en laat ook weer een natuurlijke glans achter.
Net als de shampoo bevat ook de conditioner parfum. Normaliter spray ik zelf ook parfum in mijn haren, dus voor mij is het eigenlijk een pluspunt dat deze al in de shampoo en conditioner verwerkt zitten. Het maakt de werking niet minder en beide producten ruiken hemels. Lekkerder dan de meeste haar producten die ik ooit heb geprobeerd.
Lovea Nature Nutritive Mask
Het haasmasker is geschikt voor droog haar. Ditmaal niet op basis van arganolie, maar op basis van karitéboter (sheabutter). Dit masker herstelt zelfs de meest droge punten. Het versterkt de haarvezels, laat het mooi vallen en zorgt ervoor dat de haren zacht aanvoelen. Dit masker moet je 5 minuten laten intrekken.
De geur is anders dan de shampoo en conditioner, maar nog steeds erg lekker. Persoonlijk gaat mijn voorkeur wel uit naar de producten met arganolie.
Zoals je kunt zien verschilt de substantie per product best veel. De shampoo heeft de meest dunne substantie en voedt het haar ook het minst. De conditioner is een stuk voller van structuur, maar het masker spant toch wel de kroon. Je kunt zien dat het een rijk gevoed is, waardoor het je droge haren ook goed kan herstellen.
Sinds ik deze producten gebruik zit mijn haar een stuk beter. Ik krijg er de laatste tijd ook een stuk meer complimenten over, vooral over de glans. Mijn haren bevatten een mooie, natuurlijke glans zonder dat het er vet uitziet. Ook heb ik het idee dat de conditie van mijn haren een stuk zijn verbeterd.

Alle drie de producten kosten €8,99 per stuk en hiervoor krijg je maar liefst 500ml. Erg goedkoop als je kijkt naar de hoeveelheid die je ervoor terug krijgt. Geweldige haar producten voor een zachte prijs. Bekijk hier de verkooppunten.


5 opmerkingen:

 1. Dat haarmasker lijkt me heel fijn! Ik moet sowieso echt weer eens een kopen, dat maakt echt zoveel verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de producten ook en ik vind ze zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. klinkt goed! ^^ de verpakking is ook leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie producten zeg! Zou ze graag weleens willen proberen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze producten lijken me zo fijn! En wat een supermooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.