zondag 19 oktober 2014

H&M Loves Rotterdam - Grande VIP Opening


Afgelopen woensdag onthulde H&M tijdens een VIP opening haar grootste winkel van Europa en ik mocht er bij zijn! Samen met Iris en Kim hebben wij genoten van de nieuwste fashion onder het genot van hapjes, drankjes en lekkere muziek. Tevens werd ook de openingen van de Monki en Weekday gevierd, de zustermerken van H&M. Afgelopen vrijdag was de opening voor het winkelend publiek, dus wij allen kunnen nu van deze aanwinst genieten! Benieuwd naar de foto's van afgelopen woensdag?

Bij aankomst zagen we direct de afzet linten, een rode loper en een grote witte tent. In de witte tent kon je je jas en tassen eventueel kwijt en kreeg je direct een mooie luxe tas van H&M met daarbij vouchers voor de goodies. De tas was namelijk de goodiebag, maar die mocht je zelf gaan vullen tijdens de goodiehunt.
Zodra je de winkel binnen liep, moest je langs het personeel passeren. Je moest een heel stuk langs het personeel lopen, die je allemaal begroette. Aan het einde daarvan stonden er mensen van de catering met een glaasje prosecco voor je klaar.


Deze avond werd opgedragen aan Rotterdam. Het thema was dan ook H&M Loves Rotterdam. Dit was ook op de vouchers terug te zien van de goodiehunt. Daarbij werd een boekje geleverd met informatie over de avond, over Rotterdam en de nieuwe collecties.
Tijdens de goodiehunt werd de muziek verzorgd door verschillende DJ's. Tevens liep er catering rond met heerlijke hapjes. De drankjes kon je zelf halen in het midden van de begaande grond van de H&M. Daar kon je kiezen uit heerlijke gintonic, maar natuurlijk ook gewoon frisdrank of iets anders. Tijdens het rondlopen wist ik niet waar ik moest kijken. Het was ontzettend druk en ik zag overal zo ontzettend leuke dingen, het was echt overweldigend. Nu ik foto's van andere verslagen terug kijk zie ik ook items die ik zelf totaal ben voorbij gelopen. Zonde!



Natuurlijk mochten we ook al de nieuwste collecties shoppen. Zelfs met leuke kortingen. Ik kon het niet laten om ook wat items te passen. De paskamers zijn trouwens erg groot en luxe. Ook heeft de lingerie afdeling aparte paskamers, hoera! De geshopte items kreeg je mee in een speciaal luxe tasje. Ik kocht uiteindelijk een zwarte lange sweater, een witte blouse voor daaronder, een lang grijs vest en panty's, deze zijn namelijk erg mooi van de H&M. Ik had nog veel meer willen shoppen, maar ik vond het daarvoor net iets te druk en ook mijn portemonnee liet dat niet helemaal toe.



En dan uiteindelijk de goodiebag. Bij de Monki kon je kiezen tussen een canvas tas en een leuk notitie boekje. Ik heb ontzettend veel canvas tasjes, dus ik besloot om voor het notitie boekje te gaan, Bij de H&M kon je kiezen uit een aantal thee- en handdoeken. Bij de Weekday kreeg je een witte doos met daarin een bedank tekst en een wit t-shirt. Helaas heb ik wel de verkeerde maat meegekregen.
Ik wil H&M, Monki en Weekday ontzettend bedanken voor deze geslaagde avond. Neem zeker even een kijkje in het vernieuwde H&M filiaal. Het is een prachtig filiaal met een mooie home afdeling en uitgebreide collectie. Ik weet zeker dat ik snel weer langs zal gaan.. Gelukkig is het lekker dichtbij voor mij. ;)

21 opmerkingen:

  1. Leuk dat het zo dichtbij is voor jou! Leuk verslag! De winkels zijn echt prachtig geworden en ik vond de opening ook heel gaaf. :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er gaaf uit! Liefs irene

    www.madebyirenelouise.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke foto's! Ik was er ook die avond, heb er echt van genoten!

    X - http://thebudgetshopper.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk dat je ons even 'meeneemt' naar de opening! Ben altijd benieuwd naar hoe het daar aan toe gaat. Leuke items zie ik er ook tussen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zag er erg leuk uit ! Die H&M ziet er ook echt prachtig uit ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gaaf! Die zilvere schoenen vind ik echt helemaal geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er leuk uit! Ik kon er helaas niet bij zijn :( XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, zag er uit als een super gaaf event! Je laat ook goed zien dat de H&M heel groot is! Binnenkort ga ik een dagje naar Eindhoven met de Kruidvat dagkaart, ik ga er dan ook absoluut gebruik van maken om even naar deze nieuwe, grote H&M te gaan! I loveeee de H&M home afdeling! Moet ik echt eens zien! Superleuke en mooie foto's heb je gemaakt! Je hebt ook echt onwijs gave items gescoord ondanks de mega drukte. Het is dan weer een reden om er weer een keer naartoe te gaan, hihi. ☺
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel meis. Eindhoven is wel een beetje aan de andere kant van Rotterdam haha.

      Verwijderen
    2. Oh ja... nou ja, een andere keer dan maar, haha. Zie dat het vanuit Eindhoven 2 uur reizen is, haha, beetje ver!

      Verwijderen
  9. Gaaf dat je daarheen ging, hoor inderdaad van velen dat het een topdag was. Mooie foto's heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Was echt super gezellig! En je post is wee super leuk, zoals altijd natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het ziet er super uit! En die winkel van H&M, lijkt me heeerlijk om daarheen te gaan! xx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is het ook. Je zou er gerust een halve dag kunnen shoppen, haha.

      Verwijderen
  12. Ah wat leuk en wat een leuke spullen hebben ze daar zo te zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat gaaf dat je hierbij bent geweest! Het ziet er echt heel gaaf uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat heb je leuke dingen uitgezocht! Als ik een keertje in Rotterdam ben ga ik er zeker heen, zo mooi en groot!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Super leuke foto's!! En de collectie ziet er heeel leuk uit hihi. P.s. zou je de enquête die op mijn blog staat willen invullen? Ik zou je heel dankbaar zijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een leuke aankoopjes en foto's! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wat een leuke foto's meid! en ook tof dat je bij Serena in der youtube film kwam! liefs x

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.