woensdag 29 oktober 2014

Chanel Perfection Lumiére Velvet 40 Beige


Foundation, een product dat een look kan maken of breken. Een goede basis is een must voor elke make-up look. Het vinden van de perfecte foundation is niet zo makkelijk als het lijkt. Je moet met ontzettend veel factoren rekening houden: ondertoon, de juiste kleur, de finish en voor welk huidtype het geschikt is. Na veel foundation geprobeerd te hebben, denk ik dat ik nu toch echt de perfecte foundation heb gevonden..

Zelf heb ik een redelijk normale tot gecombineerde huid. Doordat mijn t-zone vaak iets vetter is, gaat dit vaak bij foundations met een 'gewone' finish al snel glimmen. Ik besloot om eindelijk eens voor een foundation te gaan met een matte finish. Het werd de Chanel Perfection Lumiére Velvet in de kleur 40 Beige

De foundation wordt geleverd in de welbekende verpakking van Chanel. Zwart, witte letters en gouden details. Op de verpakking is direct de belangrijke informatie te zien: de naam van het product, het kleurnummer, de hoeveelheid product en extra informatie. Bij deze foundation bijvoorbeeld dat het product SPF 15 bevat.
Op de swatch is goed te zien dat deze kleur een gele ondertoon heeft. Ook kan je zien dat de foundation een rijke textuur heeft en een goede dekking geeft. Zelf draag ik niet dagelijks foundation, maar wanneer ik dan foundation draag vind ik het wel belangrijk dat de foundation een goede dekking geeft.
De flacon is een tube. Zelf geef ik een voorkeur aan een pomp systeem, omdat dat een stuk hygiënischer is dan een spuit systeem. Alsnog is het wel makkelijk in gebruik, zeker in vergelijking met flacons waarbij je de foundation eruit moet gieten als het ware.
Op de onderstaande foto's kan je het effect van de foundation bekijken. Links is zonder enkele make-up, in het midden enkel de foundation en rechts met de rest van mijn make-up. Zoals je ziet geeft de foundation een mooie dekking, zonder dat het lijkt alsof je jezelf vol geplamuurd hebt. Door de matte finish is ook mijn t-zone glans vrij. Yay!
Ik ben een enorme fan van de Chanel Perfection Lumiére Velvet foundation. Ik gebruik hem al enige tijd en de foundation blijft gedurende dag prima op zijn plek zitten. Ook brengt de foundation makkelijk aan, ondanks de matte finish.

De Chanel Perfection Lumiére Velvet foundation is voor €42,- te koop bij de luxe parfumerie.

17 opmerkingen:

  1. Oh heel mooi. Chanel producten zijn toch de investering waard.

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het resultaat er heel mooi uitzien. Deze hou ik in mijn gedachten. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het resultaat is echt prachtig! Ik baal stiekem wel een beetje dat deze foundation niet in mijn huidskleur te verkrijgen is, ik hoor er superveel goede dingen over en ben heel nieuwsgierig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah echt, wat spijtig! Soms vind ik de kleurenkeuze inderdaad tegenvallen van Chanel..

      Verwijderen
  4. Een lezer raadde me deze foundation aan, en nu ben ik nóg enthousiaster <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat een supermooie foundation! Inderdaad super prijzig maar wel zijn geld waard. De foundations van Chanel lijken me heel mooi en fijn in gebruik! Mooie foto's weer Am!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij lijkt me super! Prachtige foto's ook! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jeetje, zelfs zonder foundation lijkt je huid al perfect! Tijdens de zomer heb ik deze foundation ook non-stop gedragen. Hij bleef altijd een hele dag perfect zitten. 't Is inderdaad een topper!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi resultaat! Ik hou van die matte finish! XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hij ziet er heel mooi uit, hoor er goede verhalen over!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.