donderdag 4 september 2014

MAC A Novel Romance


De MAC A Novel Romance collectie liet zich inspireren door de romantische verhalen. De beelden van de collectie zijn dan ook super romantisch. Dit kan je ook terug zien in de collectie. Bruin tinten oogschaduw tot intense donkere kleuren en ook de lipsticks variëren van naturel tot zo donker dat het net geen zwart is. In deze collectie is er aan iedereen gedacht en daardoor is er voor ieder wat wils.

Zelf heb ik twee lipsticks en een nagellak uit de collectie. Toevallig allemaal aan de donkere kant, maar de collectie heeft ook neutrale tinten. De producten uit deze collectie bevatten helaas geen speciale verpakking. Persoonlijk vind ik dat altijd wel jammer. Bij een limited collectie denk ik namelijk altijd aan leuke en nieuwe verpakkingen.


De eerste lipstick is Lingering Kiss. MAC omschrijft dit als een intense pruim rode kleur met een matte finish. Ik ben het helemaal met MAC eens. Het is een aparte kleur, die je weinig ziet. Het leuke aan deze lipstick is dat veel mensen denken dat dit hen niet staat. Daarentegen past deze kleur bij ontzettend veel huidskleuren, maar het is natuurlijk ontzettend wennen.


Op de swatch is de kleur te zien. Zoals altijd geven de lipsticks van MAC ontzettend veel kleur af in een enkele veeg. De kleur vind ik inderdaad echt heel veel lijken op die van een pruim. Stom om dit te schrijven, want pruim vind ik niet zo een mooi woord, haha. Gelukkig heeft een pruim wel een prachtige kleur, die we dit najaar op de lippen kunnen gaan dragen.


Wauw, wat is het wennen zo een donkere kleur op de lippen. Zoals je kunt zien geeft de lipstick de lippen een enorm donkere kleur. Doordat ik mijn lippen op elkaar drukte, is er aan de onderkant een stukje weggesleten. Als je de lippen goed afhapt en daarna nog een laag lipstick aanbrengt, zul je hier geen last van hebben. Met een donkere kleur als deze is het héél belangrijk dat je hem strak aanbrengt, je ziet namelijk elk klein foutje meteen. Ik zou je daarom aanraden deze met een penseel aan te brengen.


Ik geloof dat mijn lippen nog nooit zo donker zijn geweest. Het is ontzettend wennen, maar naar mijn mening kan ik het best hebben. Zelf ben ik er alleen niet zo een fan van, omdat ik door mij opvallende lippen mezelf al snel een gothic voel. De lipstick blijft net als de meeste lipsticks in principe 6 uur zitten, maar na het nuttigen van drank of eten zal ik hem toch even bijwerken, just in case.


De tweede lipstick in mijn bezit is Hearts Aflame. Alleen de naam al vind ik geweldig. Een naam vol passie en intensiteit, net als de lipstick zelf. Ken  je die donker rode bakstenen? MAC omschrijft het als een mid-tone brick red kleur, dus de kleur van de rode donkere bakstenen. Ook nu ben ik het weer eens met MAC, alleen is de lipstick in mijn ogen net iets donkerder dan de bakstenen.


Ook deze lipstick geeft (uiteraard) weer ontzettend veel kleur af. Het wordt gewoon saai om swatches van MAC lipsticks te omschrijven. Ze zitten namelijk allemaal vol pigment en intensiteit, haha. Zelf is dit meer mijn kleur en ik zie het als mijn nieuwe ultieme herfst lipstick.


Ah, deze kleur is meer mijn ding! Zoals je op de foto kan zien tonen mijn lippen vrij droog. Dit komt vooral omdat ik die dag al meerdere keren lipsticks had aangebracht en had verwijdert. Als tip geef ik wel mee voor het gebruik van deze lipstick lipbalsem aan te brengen. Doe dit terwijl je je andere make-up aanbrengt en dan kan je als je bij de lippen aankomt de overige balsem verwijderen met een wattentip en dan de lipstick mooi aanbrengen, als voorkeur met een penseel. 
Deze kleur vind ik mezelf ontzettend goed staan. Intens en verleidelijk, net als de limeted collectie en het laat mijn groen(/bruine) ogen doen spreken. De lipstick matcht ook goed met mijn nieuwe haarkleur. Yes, ik ben fan!


Ook ontving ik een nagellak uit deze collectie, genaamd Midnight Ocean. Een naam en kleur die weer volledig aansluit op de rest van de collectie. De naam spreekt eigenlijk voor zich, de kleur heeft niet echt meer een beschrijving nodig.


Op de swatch zijn de shimmers van de nagellak goed te zien. Ik ben normaal niet zo van de blauwe nagellak, maar dit is toch wel een blauwe kleur die ik zeker zal dragen. Het zal bij veel outfits staan en ook veel verschillende kleuren huidtype zal deze nagellak onwijs goed staan.


Dit is overigens mijn eerste MAC nagellak en wauw, wat een kwaliteit. Het lakt ontzettend fijn, droogt redelijk snel en is een van de weinige nagellak die minstens drie dragen blijft zitten zonder te chippen. Aah, waarom heb ik de MAC nagellak nooit eerder otdenkt? Me want more!


Zoals je kan zien ben ik weer fan van deze limeted collectie. Mocht je geschrokken zijn door de donkere kleuren? Vrees dan niet, de rest van de collectie bevat natuurlijke tinten! De MAC A Novel Romance collectie is vanaf 6 september te koop bij de MAC verkooppunten (geselecteerde Douglas en Bijenkorf filialen) en online. Hebben jullie al iets op jullie wishlist staan?


11 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een mooie collectie! Vind de nagellak erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind jou haarkleur ook prachtig! De eerste lipstick vind ik je inderdaad minder staan, maar de tweede knalt er echt vanaf! Heel gaaf! Wel gedurfd, maar je kunt hem heel goed hebben. xxliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave collectie ik vind de lipsticks echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, wat een prachtige collectie is dit. Ik vind de lipsticks echt heel mooi bij je staan, je kan het prima hebben inderdaad. Hearts Aflame vind ik ook heel mooi bij je staan! Ik wilde hier zo graag iets van en gisteren uiteindelijk gegaan voor Good Kisser! Ahh, die is zo mooi! Ik typ deze reactie eigenlijk al 3 keer opnieuw omdat het niet lukte, haha, maar ik ben echt enthousiast over deze collectie! Die nagellak is ook echt prachtig zeg, mooie diepblauwe kleur. Supermooie foto's heb je ook gemaakt!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, die tweede lipstick staat je echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lipsticks staan je echt heel mooi! Jaloers op die mooie lippen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, Hearts Aflame staat je echt prachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ben fan van beide lippenstiften! En het campagnebeeld vind ik ook fantastisch. Weet je soms wanneer deze collectie gelanceerd wordt in België?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wauw mooie collectie ziet er super uit liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.