dinsdag 9 september 2014

Mijn week in foto's #8

Afgelopen week is het schooljaar weer begonnen. Gelukkig had ik een ontzettend rustige week met twee vrije dagen, mijn eerste stage dag, een event van MAC, werk en nog meer. Helaas is het me niet gelukt om alles vast te leggen. Ik ging zaterdag avond bijvoorbeeld naar een feest, maar helaas heb ik hier (nog) geen foto van. Zie hieronder mijn week in vogelvlucht.

Het mooie Amsterdam. | Pre launch 'A Novel Romance' van M.A.C. | Diner in de trein; smoothie en macnuggets.


Lief nichtje op bezoek. | Work in progess! | Flinke korting bij Etos, ik houd van dit soort acties.


De foto kwam zo recht uit de camera, ik was stiekem best trots. | Outfit, yay or nay? | Trein ritje, make-up snel in de trein doen.


Pers pakket van Oriflame, nice! | Bowlen met de klas. | Luxe lunchen met meiden uit mijn klas, haha.


Zaterdag was ik visagiste bij een winkel opening. | Smoothie again, I'm Lovin' it. | R&B Sunday at work.


De eerste paar keren naar school was heel erg wennen. Met name het vroeg opstaan. Wauw, wat moet ik daar aan wennen. Hopelijk gaat het binnenkort wat beter. Helaas ben ik wel al een tijdje een beetje ziekjes. Doordat ik steeds niet de tijd neem om uit te zieken, blijft het een beetje hangen. Ik hoop dat het deze week weggaat, want ik heb weer genoeg op de planning staan.

Hoe is jullie planning? Fijne week toegewenst!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke overzicht om te lezen zo! Ik vind deze manier veel fijner om naar kijken. ☺ Zag eruit als een hele fijne week. Ik vind dat je echt hele mooie foto's maakt met alleen Instagram! En oh, wat doe je me aan met eten van McDonalds... hahaha! Nu heb ik er ook zin in. Gelukkig heb ik iets van de nieuwe collectie van MAC, ik ben er zo blij mee! Je lijkt trouwens veel op je nichtje, lieve foto van jullie twee!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om jou week zo te zien! Leuk dat je naar de pre launch bent geweest! Ik heb vandaag gewerkt en moet donderdag en vrijdag. En het weekend lekker niksen 🙈 xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt hele leuke foto's! En dat fotootje is inderdaad om trots op te zijn! ;)
  Ps. Ik geef momenteel een huge pakket weg op mijn site. Care to join?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great post :) I love your blog and I have followed you with Bloglovin. If you ever get the chance to check out my blog I would be delighted, thanks!

  Camille xo

  www.cococami.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aah leuke foto's! Wat een super mooie blog heb je trouwens, ik ga je gelijk volgen :)
  Liefs Ryanne

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.