donderdag 11 september 2014

Dior Rouge Dior Lipstick 977 Pied-de-Poule


De Dior herfst collectie ligt sinds kort in de winkels. Een prachtige en uitgebreide collectie, waarbij de ogen centraal staan. Er komen maar liefst 13 oogschaduw paletten uit, waarvan 11 in Nederland. Hoewel de ogen centraal staan, zijn er ook 5 prachtige lipsticks, die allemaal limeted edition zijn. Vandaag review ik 977 Pied-de-Poule voor jullie. Een opvallende, donkere tint.

De huls is zoals we gewend zijn van Dior. Heel donkerblauw, tot zwart met zilveren details. Op de dop staat in chique, zilveren letters CD. Verder zit er een print waar je de dop eraf kan halen. Zelf vind ik dit wel zo makkelijk, zodat je precies weet waar je de lipstick kan openen.


De kleur is vrij donker. Hoewel Dior voornamelijk de ogen centraal stelt, wordt het dit najaar een trend om de ogen wat rustiger te houden en de lippen te laten spreken. Met deze kleur kan je er makkelijk voor zorgen dat jouw lippen het middelpunt worden. Een mooie rode tint, die perfect is voor dit najaar.


Op de swatch komt de kleur goed tot zijn recht. Het is een donkere, rode tint met een wat warmere ondertoon. De lipstick bevat genoeg pigment om de lippen een volledige kleur te geven. De kleur is eventueel ook een beetje op te bouwen.


Op onderstaande foto heb ik de lipstick direct vanuit de huls aangebracht. Het is een enkele laag en zoals je kunt zien bevat het genoeg pigment om mijn lippen van een rode kleur te voorzien. De lipstick blijft zo een 4 à 5 uur zitten, maar na het drinken of eten is het wel genoodzaakt om hem bij te werken.


Benieuwd naar de rest van de collectie? Bekijk die dan zeker even in de winkels of online.Zelf ben ik helemaal weg van de herfst collectie 2014 van Dior. Het liefst zou ik alles willen kopen.  De collectie is sinds 3 september te koop bij alle Dior verkooppunten zoals ICI Paris XL, Douglas en de Bijenkorf.

- Dior Rouge Dior 977 Pied-de-Poule €35,50. Tip: tot en met 27 september bij ICI Paris XL bij aankoop van 2 lipsticks/lipglossen 40% korting.


15 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig kleurtje! Staat je heel mooi! Wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat staat die kleur jou mooi! ik heb Mademoiselle van Chanel die net een twee teinten lichter is en die ik persoonlijk ook erg mooi vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi! Hij staat heel gaaf bij je haar! Ik heb zelf een roze kleur van deze soort lipsticks. Ze werken zo fijn! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, deze kleur is echt heel erg mooi! Staat je super goed. Past perfect bij je nieuwe haarkleur, hihi.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een pracht exemplaar! ik hou van de kleur :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Staat je supermooi! En de Dior verpakking is inderdaad goddelijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wauw een prachtige kleur hij staat je super liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.