zondag 24 augustus 2014

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

Persoonlijk heb ik weinig met budget highlighters. Ok, op die van ELF waar ik onlangs over schreef na. De budget merken worden steeds beter, maar qua highlighters vind ik ze vaak nog tegen vallen. Na veel goede verhalen over de Undress Your Skin Shimmer Highlighter wilde ik het toch maar een kans geven. Voldoet het aan mijn verwachtingen? Of blijf ik bij mijn mening? Lees snel verder.

De Undress Your Skin Shimmer Highlighter is een ontzettend populair product, dat overal steeds uitverkocht is. Gelukkig woon ik in een klein dorpje, dus bij mij blijven producten of collecties vaak wel lang liggen. Ik nam de highlighter mee naar huis, om meteen kennis te maken met het nieuwe merk in Nederland. De verpakking is simpel, maar straalt wel een bepaalde luxe uit door het wit met de doorzichtige deksel, waardoor het mooie patroon te zien is.


Op de swatch kan je gelijk zien dat de highlighter roze shimmers bevat. Best bijzonder, want de meeste budget highlighters bevatten een gouden shimmer. De highlighter zal erg mooi staan bij roze blushes.


Op de foto heb ik totaal geen make-up op, op een blush en de highlighter na. Zoals je ziet had ik een klein plekje op mijn oog, dus ik wilde dat even met rust laten. De highlighter heeft een prachtige parelmoer glans, zoals het had beloofd. Wauw, ik ben fan!


Dit is een van de weinige budget highlighters die ik echt mooi vind en waarvan ik zeker weet dat ik het vaak ga gebruiken. Zoals ik al schreef is de highlighter een best seller. Het kan dus best zijn dat de highlighter steeds is uitverkocht. Houd het schap zeker  in de gaten.

De MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter is voor €6,99 verkrijgbaar bij geselecteerde Kruidvat filialen.



11 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's! De highliter ziet er heel mooi uit, toch binnenkort maar even opzoek naar een Kruidvat filiaal waar dit merk wordt verkocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een prachtige highlighter! Ik gebruik momenteel één van Sephora, daar ben ik ook nog steeds erg blij mee :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb hem ook al een paar keer in mijn handen gehad en ben steeds gaan twijfelen of ik het überhaupt zou gaan gebruiken. Hij is wel echt heel mooi zeg, wauw! Hij staat je prachtig. Ik houd van MUA, de oogschaduw palettes zijn ook echt een aanrader. Wat vervelend trouwens van het plekje bij je oog, hopelijk gaat ie snel over.
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt heel mooi ik ga kijken of ik deze ook te pakken kan krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij staat je echt heel mooi! Ik heb hem ook gekocht maar ik vond hem totaal niet staan bij mijn huid haha! Ik grijp toch liever naar mijn Nars Albatross of mijn The Balm highlighter!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw die higlighter staat je super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat een mooie shimmer! Hij staan je heel goed, inderdaad heel mooi met een roze blush. Bij 'mijn' kruitvat verkopen ze helaas geen MUA, heel jammer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Echt een mooie highlighter aan een fijne prijs! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.