woensdag 2 juli 2014

Mijn week in foto's #6


De afgelopen anderhalve week is echt een achtbaan geweest. Ik woon sinds kort niet meer thuis en ik ben helemaal uit het ritme door al het gefeest rondom het WK. Deze week en volgende week heb ik het ontzettend druk met examens en toetsen en aankomend weekend moet ik drie nachten werken, maar over een ruime week kan ik eindelijk genieten van mijn welverdiende vakantie. Kijk in ieder geval mee naar afgelopen week.

Maandag heb ik niet veel bijzonders gedaan. Ik heb mijn spulletjes in mijn huidige verblijfplaats geordend en heb pannenkoeken gebakken voor een vriendin en mezelf. Pannenkoeken bakken blijft leuk.

Na het eten zijn we meteen naar een kroeg in de straat gegaan om de voetbalwedstrijd te kijken. Ik had niet echt oranje kleding meegenomen, dus ik kocht bij de Jumbo even snel een Roy Donders juichpetje. In het café kwamen we wat vrienden tegen. Het was echt super gezellig!

Dinsdag heb ik aan school gewerkt. In de namiddag ben ik met de trein naar Amsterdam gegaan, voor het Boohoo.com event. Op het event heb ik eindelijk Marleen ontmoet, waar ik al bijna drie jaar contact mee heb door het bloggen.


Voor de terugweg had ik Nikkie's editie gekocht van de Fashionista. Ik reisde eerste klas, dus ik nam lekker alle ruimte.

Woensdag had ik een saaie schooldag. Die dag had ik ook mijn massage herkansing, die ik gelukkig heb gehaald. Na school ben ik wat boodschappen gaan doen.

Ik weet nou niet of het op woensdag was, maar afgelopen week was de lucht echt prachtig. Ik woon tijdelijk in een appartement aan het water, met een prachtig uitzicht. Ik moest er even een foto van maken.

Op donderdag had ik wat school dingen te doen. In de avond was ik zo druk met leren, dat ik geen zin had om te koken/boodschappen te doen. Ik bestelde wat eten bij de Bezorgbeer, maar helaas was het niet te eten. Niet voor herhaling vatbaar.

Op donderdag kreeg ik ook bericht dat er een foto in de Zoom staat, waarbij ik de visagie heb gedaan. Deze shoot is al enige tijd geleden, maar het blijven mooie foto's. Helaas staat mijn naam er niet bij vermeldt, wat ik iets wat slordig vind.

Vrijdag heb ik weer een dag op school doorgebracht. Erna ben ik even snel de stad ingegaan en ik droeg die dag mijn lievelings- lipstick.

In de middag zag ik op Facebook dat ik de welbekende WK jurk heb gewonnen. Super leuk natuurlijk!

Zaterdag ben ik lekker een dagje thuisgebleven, want vrijdag avond ben ik een avondje wezen stappen.. Ik heb de tijd genomen om te bloggen en ik ontving leuke pakketjes. Waaronder deze prachtige lipglass van MAC. Hier gaan jullie binnenkort meer over lezen.

Op zondag heb ik eerst uitgeslapen, want zaterdagnacht had ik gewerkt. Daarna ben ik naar Breda gegaan, want ik moest werken met de wedstrijd. Helaas was het niet zo druk, dus ik stond op standby. Toen de wedstrijd was afgelopen zijn we weer naar het café in de straat gegaan.

Door deze week ben ik volledig uit mijn ritme, maar het was wel erg leuk. Aankomende week ben ik vooral met school bezig en aan het werk, maar ik zal mijn best doen wat leuke shots te maken. Hoe ervaren jullie het WK? Ik ben een echte voetbalfan en support Nederland waar ik maar kan. Fijne week toegewenst!

7 opmerkingen:

 1. Wooow die foto van de lucht is echt prachtig! Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's! En wat een super mooi uitzicht, wauw! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Zo tof dat Nederland het weer zo goed doet, levert veel goede feestjes op :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leeuk Diary! Ik vond het ook super leuk om jou te ontmoeten, het was zo gezellig! En wat een prachtige foto vanuit het appartement! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je diary vind ik altijd zo leuk om te lezen! De foto van de lucht is echt mooi. Fijn dat je even op jezelf kan wonen en dat het goed gaat. Het event van Boohoo zag er tof uit! Heel gaaf dat je er bij mocht zijn. Door jou heb ik Fashionista's Nikkie Tutorials ook gekocht, hihi. Vind het echt een handig blad! Hopelijk zijn je examens goed gegaan deze week!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet eruit als een fijne en gezellige week zeg! Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.