maandag 30 juni 2014

Pers event #BOOHOAW14


Vorige week dinsdag was ik aanwezig bij het pers event van Boohoo.com. Het event was georganiseerd om de herfst en winter collectie alvast te laten zien. Ik had nog geen items van dit merk, maar ik zag het de laatste tijd wel overal voorbij komen. Ik was daarom erg benieuwd hoe de collecties eruit zouden zien. Kijk mee voor een kleine preview en foto verslag van het event.

Het event vond plaats in het hartje van Amsterdam. Helaas is dat niet echt voor mij in de buurt, maar stiekem grijp ik graag elke gelegenheid om de mooie stad weer te bezoeken. Doordat ik ver moest reizen, besloot ik om mijn camera niet mee te nemen. Alle foto's zijn dus met mijn telefoon gemaakt. Bij binnenkomst stond er een tafel klaar met heerlijke hapjes en drankjes. De cupcakes zagen er niet alleen leuk uit, ze waren ook ontzettend lekker.

Tegenover de overvolle tafel stond een vrouw klaar om suikerspinnen te maken. Super schattig! Zelf heb ik er geen genomen, omdat ik niet wilde dat heel mijn handen onder de plak kwamen, haha. Wel heel erg leuk gedaan. In het midden van de ruimte stond er een dj tafel klaar.

Natuurlijk kwamen we niet voor de hapjes en de drankjes, maar voor de nieuwe collectie. Er stonden een aantal rekken en allemaal met een andere stijl/thema. Er waren een aantal rekken bij die ik ik persoonlijk minder wordt, maar het rek met zwart, de wat stoerdere kleding en het pastel rek vond ik geweldig! Ook stonden er een aantal prachtige schoenen en lagen er mooie sieraden klaar.

Tijdens het event was er ook een wedstrijdje. Er stond een foto hoek klaar en het was de bedoeling dat je naar jouw mening de leukste items bij elkaar zocht en combineerde tot outfit. De leukste zou de items opgestuurd krijgen. Ik ben niet tot het einde gebleven, dus heel eerlijk gezegd weet ik niet of de winnaar al bekend is gemaakt. Ik koos voor een legergroen jurkje, met statement ketting en ontzettend mooie schoenen.

Het event vond rond etenstijd plaats, maar dat hadden ze goed opgelost met alle lekkere hapjes én een frietkraam buiten. Heerlijk!

Voor het event had ik afgesproken met Marleen. Ik ken haar nu al een aantal jaren door het bloggen, maar we hadden elkaar nog nooit ontmoet. Het was erg leuk om haar te ontmoeten en ik heb het erg gezellig met haar gehad!

Na afloop ging ik weer met de trein naar huis. Er vond een wereldramp plaats: ik moest nog twee uur reizen en mijn telefoon was leeg.. Gelukkig kon ik op het station de Nikkie editie van Fashionista kopen. Ook kocht ik een RedBull om een beetje wakker te blijven.

Na afloop kregen we nog een leuke goodiebag mee naar huis. Er zat voor iedereen een ander item in van Boohoo.com en een giftcard. Zodra ik wat heb besteld, zal ik mijn items laten zien. Ik wil CreamyPR en Boohoo.com bedanken voor dit leuke event, ik kijk uit naar de collecties.

11 opmerkingen:

 1. Leuk event moet dit zijn geweest! Leuk verslag heb je er ook van gemaakt! Ben benieuwd wat je gaat bestellen bij Boohoo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk dat je hierheen mocht en kon! leuk dat je ook een goodiebag meekreeg naar huis liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super toffe foto's! Echt leuk dat je hierbij aanwezig was. De collectie ziet er echt erg mooi uit :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf zeg! Ziet er uit als een erg leuk event :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk artikel, gaaf dat je hierheen mocht! De collecties zien er (voor zo ver ik het zie, haha) heel tof uit, ik ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgende keer moeten we allebei wat beter kijken haha!
  Maar hé, jij hebt mazzel met die giftcard! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lijkt me echt een superleuk event! Leuke foto's! Ik hoor al zoveel goeds over Boohoo dat ik ook een keertje wat ga bestellen op hun website :) Het zou tof zijn als ze ooit een winkel gaan vestigen in Amsterdam.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel gaaf dat je er bij mocht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me echt een super tof event! Super leuk dat je erbij mocht zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.