maandag 28 juli 2014

Invisibobble haar elastiekjes


Een tijdje geleden ontving ik een mail of ik het leuk vond om de nieuwste soort elastiekjes te testen, namelijk de Invisibobble. Ik ben altijd in om hele nieuwe producten te testen en al snel viel er een envelop op de deurmat met daarin twee stuks. Net zo benieuwd als ik?

Zelf heb ik erg dik en zwaar haar. Als ik even een 'normaal' elastiekje in doe, krijg ik al snel zo knik in mijn haar. Heel irritant, want op school is het verplicht om tijdens de praktijk lessen je haar vast te doen. Na de les wil ik het altijd weer los dragen, maar helaas zit er dan zo een lelijke knik in mijn haren, waardoor ik het eigenlijk wel vast moet houden.


Gelukkig is daar nu iets op bedacht. Dit zegt Invisibobble zelf: "Invisibobble, een revolutionair elastiekje dat geen knik achterlaat in het haar en waar je geen hoofdpijn van krijgt. " Yes please! Ik heb zelf gelukkig bijna nooit last van hoofdpijn door mijn haren, maar om mij heen hoor ik het regelmatig.


Op de foto staat 8, maar de Invisibobble is inmiddels in maar liefst 12 verschillende kleuren verkrijgbaar en daarnaast ook leuk te dragen als armbandje. Zelf heb ik hem eigenlijk elke dag om mijn pols zitten. Voor het geval ik mijn haren even vast moet binden. Op de onderstaande foto heb ik het elastiekje gecombineerd met andere armbandjes, maar de Invisibobble is ook leuk voor bij je horloge of om alleen te dragen.


Hieronder zie je hoe mijn staart eruit ziet met de Invisibobble. Eerste instantie was ik bang dat hij mijn zware haren niet aan kon, maar integendeel; het houdt mijn haren perfect op zijn plek en in tegenstelling tot normale elastiekjes zakt het ook niet uit. Zelf bind ik de Invisibobble drie maal om mijn haren heen, wat prima te doen is. Na het dragen van de Invisibobble is hij uitgerekt, maar ik leg hem elke nacht om mijn nachtkastje en dan krimpt hij weer.


Vandaag heb ik de Invisibobble ongeveer drie uur ingehouden en hieronder een foto van het resultaat. Geen knik te zien! Bij een normaal elastiekje heb ik na 20 minuten al een knik in mijn haren, maar hoelang ik de Invisibobble ook inhoud er ontstaat geen knik.


Yes, ik ben een enorme fan geworden van de Invisibobble en ben zeker van plan om meer leuke kleuren te bestellen. De Invisibobble zijn inmiddels bij meerdere kappers te koop, maar ook online bij bijvoorbeeld JohnBeerens.com. Een set van drie stuks kost €4,20. Misschien iets duurder dan de normale elastiekjes, maar kwalitatief veel beter en gaan bij mij ook langer mee. Gewone elastiekjes knappen namelijk nog wel eens..


15 opmerkingen:

  1. Ah wat fijn dat je ze al hebt liggen, je moet ze zeker gaan gebruiken. Ik wil in ieder geval niet meer anders!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh volgens mij heb ik die weleens bij je gezien op school, zou dat kunnen? Haha vroeg me altijd al af wat het was.. Dacht altijd dat het een armbandje was namelijk! Maar wel super handig.. Ik kan het zelf ook zeker gebruiken! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt, had hem de laatste weken bijna elke dag om haha! Het is echt heel handig en vooral voor op school bij de praktijk lessen.

      Verwijderen
  3. Ziet er goed uit! Ik krijg wel eens hoofdpijn van normale elastiekjes.. x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk idee! Ziet er super uit, moet ik ook eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er echt superleuk uit! Ze lijken me ook heel handig doordat het niet zo snel kapot gaat. Ik vind de roze kleur het tofste (hoe kan het ook anders, haha)! Mooie foto's heb je gemaakt!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben heel erg benieuwd naar de Invisibobble, hij ziet er in ieder geval heel erg goed uit! Leuk dat je hem mocht testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, wat super handig! Ik heb krullen, dus het geluk dat bobbels bij mij gewoon lijken op krullen. Haha. Maar het is soms wel irritant ja, hier ga ik eens naar kijken. X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb zelf ook een invisibobble, en vind hem ook erg fijn in gebruik!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben ondertussen zo benieuwd naar dit product! Ik hoor er enkel goeds over! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb de neppe versie van action maar toch wil ik de echte gaan aanschaffen. Vind die van action al erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Kijk, ziet er goed uit. Ik heb een erge hekel aan die knik altijd!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.