donderdag 12 juni 2014

Nike MD Runner


Men, wat heb ik een ontzettend lange zoektocht gehad naar de perfecte Nikes. Tegenwoordig zie je overal Nike Air Max voorbij komen. Ik weet dat heel veel meiden er niet van houden, maar wat vind ik ze toch geweldig. Nee- niet het type waar de New Kids types oplopen, maar wel de moderne en fashionable ontwerpen. Hoe dan ook, het zijn uiteindelijk toch geen Nike Air Max geworden. Puur om het feit dat mijn maat overal was uitverkocht in het ontwerp dat ik graag had willen hebben. Ik besloot mijn zoektocht te staken en juist toen kwam ik het perfecte paar tegen.

Ik was aan het winkelen met mijn moeder -gewoon in ons dorp-. Mijn moeder wilde graag nieuwe sneakers hebben, dus we liepen even de sport winkel in. Terwijl mijn moeder al een paar aan het passen was, zag ik dit pracht paar staan. Nee Amber, je wilde Nike Air Max, laat deze nou maar staan, dacht ik eerste instantie. Ik besloot ze toch te passen. Ze zaten heerlijk, zagen er sportief uit en het zijn de kleuren die ik erin wilde (donkerblauw met een fel kleurtje). Behalve dat dit paar iets netter is dan Nike Air Max, scheelde het ook enorm in prijs. Deze schatjes kosten namelijk 'maar' €70,-, terwijl de meeste Nike Air Max in mijn maat tussen de €130,- en €140,- kosten.


Ik wilde graag een kleur die makkelijk te combineren zou zijn. Ik had al beige en zwarte schoenen staan. Donkerblauw vond ik leuk, omdat het onder veel dingen past en voor elk seizoen geschikt kan zijn. Alleen zo een soort kleur vond ik te saai, dus er moest en zou een print of een andere kleur bij zitten. Ik ben daarom enorm blij dat deze prachtige donkerblauwe kleur is gecombineerd met deze felle roze/oranje kleur.


Ben je net als ik verliefd geworden op deze schoenen? Dan vrees ik dat je goed zal moeten zoeken. Bij ons in de winkel hadden ze er nog genoeg, maar in andere winkels en online kom ik ze bijna niet tegen. Natuurlijk heb ik research voor jullie gedaan. Op verschillende sites kwam ik ze tegen, maar overal uitverkocht. Hier heb wel een andere kleuren variant gevonden. Die ik overigens ook super tof vind. Als jij ze wel online kan vinden, laat je het me dan weten?

13 opmerkingen:

  1. Wat zijn die sneaker gaaf! Ik zag ze al een paar keer voorbij komen op je instagram in een outfit. Ik vind ze echt leuk! Over de Nike Air Max heb ik zo'n mijn gemengde gevoelens erover wat ik er van vind maar deze vind ik wel heel tof! :) Mooie foto's heb je gemaakt, zeg!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gave schoenen! Vind je foto's ook heel mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze sneakers zijn in heel Nederland uitverkocht, behalve bij ons!!! Neem een kijkje op sportmetballen.nl daar zijn deze sneakers in verschillende kleuren verkrijgbaar ook de kleur van de foto (populairste schoen van het moment)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben al tijden op zoek naar de blauwe nike md runner met koraalroze kleur in de zool. Nu is deze schoen overal uitverkocht, maar nu zie ik hier dat ze bij jullie nog vollop in vooraad waren. Als ik op de schoen klik zie ik geen verdere informatie om de maat te kiezen en te bestellen. Zijn ze bij jullie ook uitverkocht? Ik heb maat 38.

      Verwijderen
  4. Ze zien er echt heel leuk uit! Ik zoek ook nog air maxen, maar deze zijn misschien nog wel leuker :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zoek deze!! Welk dorp woon je dat ze daar nog te koop waren?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf zijn ze hé??
    Ik heb ze ook, zo blij mee!! :)

    www.theperfectionistaaa.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.