zaterdag 14 juni 2014

MAC Candy Yum Yum

Dit is toch wel een van de meest besproken MAC lipsticks. Candy Yum Yum is een bijna neon roze kleur en daarbij de meest opvallende lipstick die ik momenteel bezit. De lipstick heeft 'vroeger' in een aantal limeted collecties gezeten en was toen zó populair dat hij nu ook al meer dan een jaar in het vaste assortiment zit. Jep, een best seller!

De kleur is erg moeilijk vast te leggen op camera. Op onderstaande foto komt de kleur goed overeen met de echte kleur, maar misschien dat hij in het echt nog net iets feller is. De lipstick heeft een matte finish en net als alle MAC lipsticks een heerlijke vanille geur.


Sorry, de swatch ziet er inderdaad niet uit. Ik had ervoor een andere goed gepigmenteerde lipstick (review komt nog) geswatched en die wilde niet weg. Ik dacht dat het minder zou opvallen op de foto, maar ik hoop dat jullie er een beetje doorheen kunnen kijken. Zoals je ziet geeft de lipstick een geweldige kleur af en heeft hij een prachtige matte finish. I like!!


Het nadeel van zo een opvallende lipstick met matte finish is dat je werkelijk alles, maar dan ook alles, op je lippen ziet. Ik zou daarom aanraden om eerst je lippen te scrubben en verzorgen en daarna pas de lipstick aan te brengen. Eenmaal aangebracht is het wel een prachtige en bijzondere kleur.


En natuurlijk nog even een selfie! Met deze foto wil ik even laten zien dat wat minder goede camera's (lees: telefoon camera's) de kleur minder goed oppakken. De kleur is in het echt veel feller en meer roze. Alsnog is het te zien dat ik een onwijs knallende kleur draag.


De MAC Candy Yum Yum lipstick is voor €18,50 te koop bij de MAC verkooppunten en online. De lipstick bevat 3 gram. De lipstick is aan te raden voor mensen die eens wat anders willen en een echte knal kleur durven te dragen. Ik draag erg vaak felle lipsticks, maar ik moest hier zelf even aan wennen. Wat vinden jullie ervan?

18 opmerkingen:

 1. Wooow, flashy! Erg mooi, zelf zou ik hem niet meteen durven dragen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik vind hem echt pretty bij je staan! Het is inderdaad een knalkleur en zou hem zelf persoonlijk niet zo snel uitzoeken, haha. De kleur lijkt me inderdaad vrij lastig om vast te leggen op de foto...
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is echt een prachtig knal kleurtje, staat je erg mooi ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil deze ook nog zo graag, echt een geweldig kleurtje! staat je super goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je echt goed! Voor mezelf vind ik hem wat te fel, maar jij kan hem goed dragen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie intense kleur! Hij staat je heel goed Amber!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige, felle kleur! Staat je echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toen je zei dat je een review hebt van Candy Yum - Yum moest ik direct even kijken, ook al heb ik hem in mijn bezit ik vind het prachtig om te zien dat andere deze lipstick ook dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh prachtige kleur! Deze staat zeker bovenaan me verlanglijstje, de kleur staat je erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een fel kleurtje! hij zou niets voor mij zijn, maar ik vind hem jou prachtig staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, hij is prachtig en hij staat jou echt super mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een fel en mooi kleurtje! Staat je ook prachtig :-) Ik vind knalkleuren bij lipsticks echt geweldig, maar heb 't nog geprobeerd.. Misschien binnenkort dan toch maar even een nieuwe lipstick aanschaffen, haha! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. waaahaauw die staat je echt ongelooflijk goed, niet normaal! maar jij hebt dan ook echt de meest prachtige volle lippen, jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Vind de kleur ook echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.