maandag 16 juni 2014

Mijn week in foto's #5

Op de foto's lijkt het een rustige week, maar wat was het toch weer druk. Vooral school eiste even mijn aandacht. Afgelopen week heb ik alle Engels examen onderdelen gemaakt, mijn stage verslag ingeleverd en nog wat andere opdrachten. De uitslag van de Engels examens horen we helaas pas over twee weken. Verder ben ik naar een festival geweest en heb ik natuurlijk de wedstrijd van Nederland gekeken afgelopen vrijdag.

Afgelopen maandag was ik redelijk vroeg klaar met school. Ik moest nog wat dingen voor school doen, maar natuurlijk kon ik het blad weer eens niet vinden waar alles op staat. Ik besloot dus op mijn  school lade op te ruimen. Ziet er weer strak uit, maar helaas nog geen blaadje.

Ik probeer elke week mijn wenkbrauwen te verven en te harsen. Ik ben een echte eyebrow-addict en kan er uren mee bezig zijn (wel opletten dat ik niet teveel weghaal). Ik begin meestal door mijn wenkbrauwen wat donkerder te verven, dan te harsen en dan de laatste plukjes weg te halen met mijn geliefde Tweezerman. Hier zit ik in de verf. Er moet nog geharsd worden, maar door de telefoon foto kwaliteit zie je dat niet goed.

Mijn armcandy van die dag. Yes I know, koele en warme kleuren door elkaar. Het gekleurde bandje is zo een bandje die je omdoet en alleen eraf kan halen door hem los te knippen. Dit vond ik zonde, dus besloot ik er een blauw bandje bij te doen. Die dag wilde ik mijn rosé gouden horloge om, dus ik dacht; whatever, alles kan tegenwoordig.

Dinsdag ben ik even naar de winkels in het dorp geweest. Ik kocht mijn eerste MUA producten. Waar natuurlijk nog een review van komt. Ook kocht ik bij de Xenos wat decoratie spulletjes. Deze zie je op de volgende foto terug.

Ik vind mijn kamer leuk, maar ik vind het nog leuker om dingen op een andere plek te zetten. Zo besloot ik mijn kastje met sieraden en beauty spullen van school naast mijn bureau te zetten. Dan kon ik mooi bovenop dat kastje mijn nodige beauty spullen kwijt, zoals mijn every day bakje en kwasten. De rest van mijn make-up zit in een kastje die precies onder mijn bureau past.

Ik bestelde een tijdje geleden twee bikini's bij de H&M. Ik wilde snelsnel bestellen, want ik had hem een soort nodig. Ik was mijn wachtwoord kwijt dus ik maakte snel een nieuw account aan. Toen hij op de afgesproken datum nog niet binnen was, ben ik gaan bellen. Mijn vorige account stond nog actief met mijn oude adres en mijn nieuwe account met mijn nieuwe adres. Ze wisten dus niet naar wat ze het moesten sturen. Aan de ene kant goed, maar ik bestel het toch gewoon met mijn nieuwe account inclusief nieuwe adres? Achteraf goed gekomen, maar hij was wel te laat binnen. De andere bikini heb ik teruggestuurd. Ik heb trouwens mazzel dat ik de H&M bikini's pas, van het topje is de allergrootste maat net aan.

Donderdag op mijn stage kwam er een klant binnen met een prachtige lipstick. Mijn zintuigen voelde aan het het om een MAC lipstick ging. Ik loop stage bij de ICI Paris in Rotterdam en aan de overkant zit een Douglas met MAC counter. Ik moest en zou die lipstick ook hebben, dus ik ben naar haar toegegaan en ik heb gevraagd welke lipstick ze op had. Ze vond het heel leuk dat ik zag dat het een MAC lipstick was. We hebben erna nog een tijdje erover staan praten. Maar niet te hard natuurlijk.. ;)

Donderdag konden ook de juich pakken eindelijk worden opgehaald. Ik weet hoe erg sommige mensen ze haten, maar ik vind ze tof. Mijn moeder is een echte oranje fan en het hele huis is van binnen en buiten oranje, inclusief tafelkleden, een soort standbeeld en de poules. Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven.

Vrijdag na school ben ik langs mijn stage gegaan. Ik moest nog wat papieren ophalen. Ik besloot om gelijk de Hope in a Jar Night en de facial wash mee te nemen, want ik had kaartjes met 25% korting. Nu stop ik even met mijn Philosophy verslaving. Eerst dit allemaal uitproberen.

Van mijn stage kreeg ik er leuke goodies bij. Ik kreeg een super leuk Lancôme setje met daarin een té schattige miniatuur van La Vie Est Belle, overigens een erg goede geur. Daarnaast zit een mini mascara, Hypnose Doll Eyes en daaronder een prachtige toilet tas, ook van Lancôme.

Vrijdag avond moest Nederland natuurlijk spelen. Ik had afgesproken om het samen met een vriendin in een kroeg te gaan kijken. Ik heb twee jaar geleden tijdens een vakantie een mooie jurk gekocht, toevallig in het oranje. Ik besloot om deze aan te trekken en mijn make-up daar op af te stemmen.

Zaterdag maakte ik me klaar voor een festival. Ik vond het weer erg lastig, dus ik zat even te twijfelen wat ik aan zou trekken. Ik besloot voor een simpele outfit te gaan. De schoenen zijn van mijn moeder, dezelfde als ik heb maar dan in andere kleuren. Best handig een moeder met dezelfde schoenmaat. :)

Ik had de tijd om mij zelf lekker uitgebreid op te maken, dus ik koos voor een subtiele gouden ooglook met een mooie roze lipstick. Zulke kleuren lipstick draag ik niet vaak, maar ik vind het best leuk.

Op het festival kwamen verschillende artiesten, waaronder Kraantje Pappie en Miss Montreal. Kraantje Pappie deed het echt onwijs leuk en was heel erg actief met het publiek. Miss Montreal kan natuurlijk super zingen, maar ik vond het wel een beetje saai, vooral omdat zij een uur lang speelde.

Op het festival stonden ze van Rabobank met een Polaroid camera. Natuurlijk ontzettend leuk, dus daar hebben wij zeker gebruik van gemaakt. De foto kwaliteit is ook best redelijk.

Zaterdag nacht moest ik natuurlijk weer werken en ik bleef na werk bij een collega slapen. Ik ging bijtijds naar huis, want het was natuurlijk vaderdag. Ik heb mijn stiefvader het luchtje van Tommy Hilfiger gegeven en mijn vader een luchtje van Calvin Klein. Beide super lekker. Ik was aan het swatchen die avond en zag dat twee lipsticks ontzettend veel op elkaar leken. Op de foto lijken ze nog meer op elkaar dan in het echt, maar misschien wel een artikel waard.

Verder heb ik nog wat random foto's op Instagram geplaatst. Ik ben een beetje Instagram addict en vind het geweldig om daarvoor leuke foto's te maken. Laat vooral je account naam achter in de comments, of volg mij gelijk.

De week is weer voorbij gevlogen. Het klinkt heel cliché, maar wat gaat de tijd soms ontzettend snel. Aankomende dinsdag heb ik een visagie workshop. Ik hoop dat ik er foto's mag maken, dan zal ik het natuurlijk met jullie delen. Verder heb ik tot nog toe weinig interessants op de planning staan. Hebben jullie al plannen? En gaan jullie het Oranje team ook aanmoedigen?

16 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! En wat heb je mooie wenkbrauwen :) Echt heel tof dat je een juichpak hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Ben jaloers op je juichpak haha. Die bikini is ook echt prachtig!

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke foto's heb je gemaakt. Je bikini is echt heel erg leuk. En je wenkbrauwen waauw ben jaloers haha. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Super lief, dankjewel. Ik blijf experimenteren met mijn wenkbrauwen, maar ik ben er nu best tevreden mee.

      Verwijderen
  4. Wauw, ik vind je foto's zo mooi altijd! Het zag eruit als een hele leuke week en wat is je beautykast pretty! Je kamer overigens ook en je bikini vind ik echt heel erg leuk! Haha, alles is leuk. Je wenkbrauwen zijn inderdaad prachtig, wel een beetje jaloers op, ik moet de mijne ook nog doen. Je juichpak is echt heel gaaf, tof dat je hem hebt. Ik denk dat ik de wedstrijd van woensdag ook ga kijken want dat geschreeuw hier in mijn woonplaats was afgelopen vrijdag ook wel heel geinig om te horen, haha. Ik ben benieuwd naar de lipstick dupe! :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah dankjewel, super lief. Het heeft ook even geduurd voordat ik mijn wenkbrauwen zo heb gekregen hoor. Na veel ervaring en experimenteren en niet altijd ten goede, haha. Ja dat zal best, de wedstrijd van vrijdag was ook wel echt geweldig natuurlijk!

      Verwijderen
  5. Wat een mooie wenkbrauwen heb je, je bent sowieso een mooie meid en wat een leuke bikini!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha nice dat je het juichpak heb! Ik vind ze echt hilarisch. X

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ik vind je armbandjes prima kunnen naast je horloge! juist leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldige foto's, ik vind dat juichpak ook helemaal leuk! Wat goed dat je zo bezig bent met je wenkbrauwen.. ik vind het verschrikkelijk zou er juist meer tijd aan moeten besteden haha. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke foto's! Ik vind je bikini echt fan-tas-tisch! Dat bakje van de Xenos ga ik ook even bekijken! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je wenkbrauwen zijn prachtig, ik verwaarloos ze en ben er niet trots op. Hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw jouw wenkbrauwen zijn echt perfect zeg! Kan ik nog wel een voorbeeld aan nemen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie wenkbrauwen heb je zeg! Ik zou ook eigenlijk wel iets meer tijd er voor moeten nemen.. Doe je alles zelf?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel. Ja, ik doe alles zelf. Heb dan ook wel veel geleerd via mijn opleiding schoonheidsspecialiste.

      Verwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.