woensdag 4 juni 2014

M.A.C. Maleficent True Love's Kiss Lipstick


Het zal jullie niet zijn ontgaan: Angelina Jolie speelt de hoofdrol in de nieuwe Disney film Maleficent. De trailer zie ik overal voorbij komen; Angelina Jolie donker gekleed met knal rode lippen. Wauw! Gelukkig kunnen we die prachtige lippen ook zelf creëren. MAC brengt namelijk een limited collectie uit gebaseerd op Maleficent. De collectie bevat prachtige producten, waaronder deze prachtige rode lipstick.

Eerste instantie vond ik de verpakking niet heel bijzonder, maar eigenlijk vind ik het juist slim en mooi gedaan. De huls is niet zo bijzonder als andere collecties, maar past perfect bij het thema. De lipstick huls zelf is glanzend en de afgebeelde vleermuis is mat. Dit geeft een mysterieus effect. Het is ook meteen te zien dat het om een Disney uitvoering gaat.
De kleur is echt perfect. Het is een prachtige heldere kleur rood. De kleur heeft een amplified finish, wat betekend dat de lipstick ultra creamy is en bijna altijd een glans heeft. Dat de lipstick heel creamy is merk je meteen. De lipstick glijdt als boter over de lippen heen. Op zich fijn, maar daardoor loopt de lipstick wel eerder uit. Het is dus aan te raden om de lipstick te combineren met een lip potlood. Op de swatch foto ben ik één keer met de lipstick over mijn arm heen gegaan. Je kan goed zien dat het pigment erg sterk is en het gaat om een glanzende lipstick. Het is echt een perfecte rode kleur die veel mensen goed zal staan.


Aangezien de lip swatch foto's dramatisch waren, heb ik gekozen voor een close-up foto. Het klinkt misschien raar, maar ik vind deze kleur rood me echt geweldig staan! Het is een klassieke kleur die de kleur groen in mijn ogen meer naar voren haalt. Het is wel een kleur die roodheden van puistjes een beetje naar voren haalt, maar dat neem ik maar voor lief. Meestal draag ik toch wel foundation als ik een rode lipstick op heb.


Natuurlijk ook nog een foto van ver af. De lipstick heeft een prachtige glans, waardoor je er fris en stralend uit ziet.Ik heb de lipstick nu een keer echt naar buiten gedragen en ik kreeg super veel complimenten. Iedereen wilde weten waar deze lipstick vandaan kwam. That's what we like. :)

































De MAC Maleficent True Love's Kiss lipstick kost €19,50 en is al te koop in de online store (edit: helaas al uitverkocht). Vanaf aanstaande zaterdag (7 juni) zal de collectie ook worden verkocht in de Pro Store. Helaas dus niet bij de andere MAC verkooppunten. De lipstick is net als de meeste MAC producten het geld dubbel en dwars waard. Ik raad je zeker aan een kijkje te nemen naar de andere producten uit de collectie. Bij mij staat de eyeshadow quad nog op het verlanglijstje, maar helaas kan ik niet naar Amsterdam die dag. Wat staat er op jullie verlanglijstje?

30 opmerkingen:

  1. Wauw echt heel erg mooi! Staat je erg goed :) Ik heb op dit moment eerlijk gezegd niks op mijn verlanglijstje staan , heb net iets van drie sleek palettes gekocht namelijk hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de lipsticks van Mac ook heel erg fijn. Dit kleurtje staat je prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil nog steeds heel graag lipsticks van MAC proberen, maar het komt er steeds niet van. Binnenkort echt maar eens eentje proberen. Deze kleur staat je heel mooi Amber!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, de kleur knalt van je lippen! Mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat een toffe kleur! Hij staat je echt super! Mooie foto's ook

    BeantwoordenVerwijderen
  6. So hee hij staat je echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauwiee! Wat een prachtige kleur is dit zeg! Jij hebt er echt zulke mooie lippen trouwens haha. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooie kleur zeg, zo jammer dat deze niet toegevoegd gaat worden aan mijn stash :( Ik vind de naam ook erg leuk, is namelijk iets wat terug komt in de film, super tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige dieprode kleur! Staat je ook geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ben zelf niet zo van de rode lipstick maar de kleur en pigmentatie is wel echt geweldig...
    Hij staat jou ook super goed! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het is een onwijs prachtige kleur! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, echt een prachtige kleur!!
    Staat je enorm goed :-)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gaaf! wist niet dat ze hiermee zouden komen! Hij staat je heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtig! Hij staat je super en de glans is echt erg mooi! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wooooow staat je zogoed! mja wat staat jou niet goed :D

    BeantwoordenVerwijderen
  16. waaaaaaauw! Die kleur staat je ZO mooi <3 Echt een klassieke lipstick <3

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wauw prachtige kleur en wat heb je toch een mooie vorm lippen liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw wat een prachtige kleur, loveeeee MAC <3 de kleur staat je heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wauw wat staat ie je STUNNING am! Je kleur ogen poppen er inderdaad heel mooi uit zo. Ik ben altijd een beetje bang om een felle lipstick te dragen, al helemaal met rood (terwijl dat helemaal nergens voor nodig is, maar oke) Ik ga ooit nog een keer met een felle lip naar school, lijkt me zo gaaf. Voel me wel dan een beetje uit mn comfortzone (ik kan als het ware voor mezelf wel een complete ooglook maken en daarmee naar school gaan, maar lippen vind ik eng haha!) maar so what, ik ga het gewoon doen. Keep the spirit goin' :) Ik vind MAC echt het merk als het gaat om makeup en alles wat ik van het merk heb is z'n geld dubbel en dwars waard. Niemand die om makeup geeft begrijpt dat ik al die dure dingen aanschaf, maar ik weet wel beter. Het gaat niet om kwantiteit, maar om de kwaliteit zeggen we dan maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. wauw die kleur staat je ontzettend goed! ik was ook niet meteen weg van de verpakking, maar zo op die lipstick vind ik het eigenlijk wel wat hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wow! Hij staat je echt super mooi! Echt een enorme fijne review, je hebt hele mooie foto's gemaakt ook! Ik ga je trouwens zeker volgen, je hebt echt een mooie blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.