maandag 2 juni 2014

Mijn week in foto's #3

Afgelopen week was vrij rustig, ook al heb ik meer gewerkt dan normaal. Ik had maar twee daagjes school en verder heb ik niet echt iets bijzonders gedaan. Ik had eigenlijk wel wat meer aan school moeten werken, maar mijn motivatie is de laatste tijd echt 0.0. Zo goed loopt het niet op school, dus de laatste weken ga ik er wat meer tijd en energie in steken.


Dit is mijn outfit van maandag. De blouse die hebben jullie in een andere 'Mijn week in foto's' voorbij zien kunnen komen. De blouse valt lekker wijd en zit heerlijk.

In de avond vierde mijn beste vriendin haar 21e verjaardag. Ik koos voor een simpele outfit met een nette blouse en rosé gouden sieraden. Dit is mijn favoriete combo van armbandjes.


Met haar verjaardag zijn we met een rib wezen varen. Dat is een soort snelle boot waarmee je leuke en scherpe bochten kan maken. Het lijkt dan alsof je omvalt zo scherp door de bocht, maar op de een of andere manier kan hij niet omgaan.

Dinsdag had ik lekker vrij. Ik besloot om lekker mijn huis pak aan te trekken. Als ik thuis ben loop ik namelijk altijd in lekker zittende kleding, dus mijn eigen huispakkie (nee, geen royke).

Ik besloot dinsdag ook op mijn kwasten maar weer eens te wassen. Eigenlijk hoort er elke week zo een foto tussen, maar ook ik hou me niet netjes aan die taak. Moet het echt met regelmaat doen.

Woensdag naar school had ik deze ooglook gemaakt. Ik heb onder andere een oranje kleur uit mijn Inglot palette gebruikt. Die gebruik ik eigenlijk veel te weinig, want hij is zo mooi!!

Woensdag avond/nacht moest ik werken. Dyna kwam namelijk weer in onze club en dat is altijd erg druk. We kregen van de organisatie speciale It'sDyna shirtjes, die we na afloop mochten houden.


Donderdag ontving ik super toffe post. Ik kreeg namelijk de MAC Maleficant lipstick opgestuurd! Een review van deze prachtige lipstick kunnen jullie aankomende woensdag verwachten!

Vrijdag had ik ook lekker vrij. Ik ging met mijn moeder even naar het winkel centrum in het dorp. Ik ben al super lang op zoek naar leuke sneakers en eindelijk heb ik in mijn ogen het perfecte paar gevonden. En nog voor een leuke prijs ook! (€70,-) 's Nachts moest ik weer werken.

Ook kocht ik een Chanel lipstick. Deze gaat uit het assortiment en was daarom afgeprijsd naar maar €15,0. NICE! Ik kreeg ook twee testers van de huidverzorging van Chanel. Hier ben ik erg benieuwd naar!


Zaterdag heb ik eigenlijk niet veel bijzonders gedaan. Ik heb natuurlijk uitgeslapen, want ik was pas om 7 uur 's ochtends thuis van het werk. Daarna ben ik even wezen simsen (guilty pleasure). In de avond moest ik weer werken. Dit was mijn armcandy van de dag.

Zaterdag hoefde ik pas om 0.00 te beginnen. Op me werk heb ik een paar shotjes geproefd. Alleen de namen waren al geweldig! Dit zijn er twee van de vele die voorbij kwamen. De linker heet Raket (niet uit de fles, maar zelfgemaakt) en de rechter heet kauwgombal.


Zondag was ik na het werk bij een collega blijven slapen. Ik ging daarna lekker gratis met de trein naar huis! Ik kreeg namelijk van een meneer op het station een dagkaart van de Kruidvat, die hij niet meer hoefde te gebruiken. Super lief! In de trein heb ik mijn telefoon even uitgeleend aan een meisje die moest bellen omdat ze zou worden opgehaald. Ik moet natuurlijk wel goede karma terug geven. Ook heb ik op het station het trein kaartje weer doorgegeven aan iemand anders. Zo hebben er toch meer mensen plezier van gehad. Ik hoop dat zij hetzelfde heeft gedaan.

Zondag avond kijk ik altijd naar Divore. Ditmaal werd ik vergezeld door een heerlijke pot ijs. Jam! Dit is overigens niet mijn lievelingssmaak. Ik vind cookiedough net iets lekkerder (die was op), maar deze is natuurlijk ook heerlijk.

Een redelijk rustige week dus. Aankomende week is ook niet super druk, maar ik moet wel nog heel veel voor school doen en ik ben een kei in uitstellen. Wat hebben jullie afgelopen week gedaan?10 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Wat is die lipstick van MAC trouwens prachtig zeg! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik was die avond ook in Kerkplein, gaaf dat je daar werkt. Was wel afzien zeker woensdag? x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, grappig! Op zich vond ik het meevallen qua drukte. We hebben wel eens drukkere avonden gehad. Het was alleen na afloop echt een gigantische puinhoop, haha!

   Verwijderen
 3. Leuke foto's! Liefde voor die MAC lipstick! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's en die mac lipstick ziet er mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha shoppert! ziet er leuk uit meid! ik zit in Gorinchem op het Da vinci! liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's! Ik vind je Nikes echt super gaaf:)

  xx Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Lief dat je dat kaartje zomaar kreeg, doorgeven is wel zo gemakkelijk ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie blousjes! En dat ijs, jammieee! X

  BeantwoordenVerwijderen

Copyright © 2015 Beautyzoom.